Γιατί οι γυναίκες δεν παίζουν στοίχημα

soccergirl

Είναι το στοίχημα ένα καθαρά αντρικό σπορ;

Σύμφωνα με έρευνες, ότι το ποσοστό των γυναικών που ασχολούνται με το τζόγο και ειδικότερα με το στοίχημα που αφορά το ποδόσφαιρο, είναι πολύ μικρό. Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί οι γυναίκες δεν έχουν καλές σχέσεις με το ποδόσφαιρο αλλά και άλλα αθλήματα (όπως το μπάσκετ), το όποιο σύμφωνα με τα υπάρχοντα στερεότυπα αποτελεί κατά βάση ανδρικό άθλημα. Αντίθετα οι άνδρες εισέρχονται στον χώρο του ποδοσφαίρου, από νεαρή ηλικία και μάλιστα τα ερεθίσματα τα δέχεται από το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον(πχ πατέρας, θείος, μεγάλος αδερφός).

Σήμερα, το ποσοστό των γυναικών που ασχολούνται τόσο με το ποδόσφαιρο όσο και με το στοίχημα (ποδοσφαιρικός τζόγος) είναι σίγουρα μεγαλύτερο από αυτό προηγούμενων χρόνων.Παραμένει όμως χαμηλό σε σχέση με το αντρικό κοινό. Μεγάλος παράγοντας σε αυτό σίγουρα αποτελεί η πλέον αποδοχή των γυναικών τόσο ως παίκτριες όσο και ως φίλαθλοι.

Παίξε online στοίχημα τώρα

Το infobeto, πρώτο στο χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος, προσφέρει τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες φιλάθλους, όχι μόνο τη δυνατότητα να παίξουν στοίχημα αλλά και βοήθεια πάνω σ’ αυτό, χάρη στην πολυετή εμπειρία του.  Προγνωστικά και στρατηγικές βρίσκονται στο site προγνωστικών στοιχημάτων infobeto, για τον ασφαλέστερο και αποδοτικότερο στοίχημα, προσφέροντας έτσι την ευκαιρία τόσο σε αρχάριους στο χώρο παίκτες άνδρες και γυναίκες να γνωρίσουν με ασφάλεια το χώρο των on-line στοιχημάτων όσο και στους ήδη έμπειρους παίκτες να εκπαιδευτούν πάνω σε ήδη υπάρχουσες στρατηγικές του στοιχήματος. Μέσα από το site είναι επίσης δυνατή η  δημιουργία νέων και ίσως πιο ακόμα πιο αποδοτικών στρατηγικών ή συστημάτων όπως αυτές είναι γνώστες στους συμμετέχοντες.
To site infobeto, συμβάλλει στο να προσφέρει σε γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν να συμμετέχουν στα on-line στοιχήματα, όσες ευκαιρίες σε ένα μικρό ή ένα  μεγαλύτερο κέρδος

Δείτε περισσότερα για τα στοιχήματα: