Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Ρομαντικό ταξίδι στην Κοπεγχάγη! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού ζουν έναν θυελλώδη έρωτα και δεν έχουν κανένα λόγο πλέον να το κρύβουν! Το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz είναι μερικούς μήνες μαζί, ενώ μόλις πριν ένα μήνα έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους στην θεατρική παράσταση Mamma Mia, στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Αν και μέχρι τώρα, οι δυο αγαπημένοι ηθοποιοί προσπαθούσαν να κρατούν χαμηλό προφίλ και εκτός από τα κοινά γυρίσματά του για την ταινία “Bachelor 3” απέφευγαν τις δημόσιες εμφανίσεις, ήρθε τελικά η ώρα να χαλαρώσουν και να απολαύσουν πλέον δημόσια ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού διοργάνωσαν το πρώτο τους κοινό ταξίδι στο εξωτερικό! Εδώ και μερικές ώρες, το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στην Δανία και συγκεκριμένα στην Κοπεγχάγη όπου ζει μαγικές στιγμές, μακριά από την καθημερινότητα της Αθήνας. Τόσο ο Γιάννης όσο και η Κατερίνα ανεβάζουν φωτογραφίες στα social media, χωρίς να κρύβουν ότι βρίσκονται στο ίδιο μέρος!

Μάλιστα, φαίνεται πως οι δύο ηθοποιοί “πρόδωσαν” και τα παρατσούκλια που έχουν δώσει ο ένας στον άλλον. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανεβάζει φωτογραφίες από το ταξίδι του στην Δανία, γράφοντας στις φωτογραφίες “photo by Hugk”, ενώ από την άλλη η Κατερίνα Γερονικολού γράφει “Photo by Hugt”!

tlife.gr

geronikolou

tsimitselis1

tsimitselis2

tsimitselis3