Γιάννης Γρηγορόπουλος: «Καραμέλα να λες οτι παρέλαβες καμένη γη» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Αναμένεται επίσκεψη κλιμακίου του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή

Στον απόηχο της ομιλίας του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Δυτικής Ελλάδας που φιλοξενήθηκε στην Πάτρα την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη, με αναφορές που σχετίζονται και με το χώρο της υγείας σε επίπεδο Αιτωλοακαρνανίας, το μέλος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Γρηγορόπουλος έδωσε την δική του διάσταση σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Πρωθυπουργού. Ο κ. Γρηγορόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει Διοικητής επί σειρά ετών σε νοσοκομεία της χώρας, μεταξύ αυτών και του Αγρινίου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» του «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» σχολιάζοντας την σημερινή κατάσταση στο χώρο της υγείας.

«Πρόκειται για καραμέλα να λέμε ότι παραλάβαμε καμένη γη από τους προηγούμενους, κάτι που λέγεται διαρκώς όλα αυτά τα χρόνια. Ο πολιτικός κόσμος δεν βγήκε από παρθενογένεση. Από αυτά που είπε ο Πρωθυπουργός, εγώ να πω ότι η καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Αγρινίου, έφτασε στο παρελθόν εκεί που έφτασε από κακή διαχείριση. Από την άλλη, οι επικουρικοί γιατροί είναι της μόδας, καθώς τα νοσοκομεία λειτουργούν κατά βάση με αυτούς. Δεν μπορώ όμως να βλέπω σήμερα, να έχουμε μαγνητικό τομογράφο στο νοσοκομείο μας και να μην λειτουργεί, όντας παροπλισμένος» σημείωσε ο κ. Γρηγορόπουλος.

Εν συνεχεία συνεχάρη τους αρμοδίους για το ξεμπλοκάρισμα σε ότι αφορά την αξιοποίηση του παλαιού νοσοκομείου Αγρινίου, για το οποίο ωστόσο ανέφερε ότι κακώς καθυστέρησαν οι διαδικασίες αναμόρφωσής του, κι αυτό γιατί η καθυστέρηση το μετέτρεψε σε έρμαιο των «πλιατσικολόγων».

Τέλος, ο κ. Γρηγορόπουλος, προανήγγειλε περιοδεία το επόμενο χρονικό διάστημα, του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή, με επικεφαλής τον Τομεάρχη, Βουλευτή Επικρατείας Βασίλη Οικονόμου.

Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα «Συνείδηση»

Δημοτική Αρχή Μεσολογγίου: Δεν απαντά ο κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος