ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΓεωργία Μπιτάκου: Ποια είναι η δικηγόρος – αρχηγός κινήματος που καθύβρισε τον Τσίπρα (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Γεωργία Μπιτάκου: Ποια είναι η δικηγόρος – αρχηγός κινήματος που καθύβρισε τον Τσίπρα (VIDEO + ΦΩΤΟ)

Γεωργία Μπιτάκου: Ποια είναι η δικηγόρος – αρχηγός κινήματος που καθύβρισε τον Τσίπρα (VIDEO + ΦΩΤΟ)
Ήταν η διοργανώτρια του συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό 

Η Γεωργία Μπιτάκου, η γυναίκα που επιτέθηκε φραστικά στον Αλέξη Τσίπρα, με σκληρούς χαρακτηρισμούς αλλά και απειλές, μέσα στο αεροπλάνο όπου και συνταξίδευαν, είναι μία γυναίκα με πολυσχιδή και εθνικοπατριωτική δράση. Είναι η δημιουργός του «Κινήματος Διέξοδος Ελλάς» και στο πρόσφατο παρελθόν ήταν από τους ανθρώπους που συμμετείχαν οργανωτικά στο  συλλαλητήριο για το Μακεδονικό στο Σύνταγμα, στις 28 Ιανουαρίου 2018. Μάλιστα για την εν λόγω διοργάνωση είχε δώσει συνέντευξη και στον Γιώργο Αυτιά.

Οι ικανότητές της φάνηκαν και στους αγώνες πολεμικών τεχνών τους οποίους διοργανώνει, έχοντας τον ρόλο του ατζέντη. Ξεκίνησε με αγώνες του αδερφού της, Σταμάτη Μπιτάκου και επέκτεινε τη δράση της, κάτι που την έκανε την πρώτη γυναίκα που είχε κι ένα τέτοιο ρόλο σε μαχητικά event.

Στη συνέχεια της πορείας της η δημοσιογράφος στο επάγγελμα, δικηγόρος όπως είπε στον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της φραστικής της επίθεσης, προσπάθησε να πάει ένα βήμα πιο πέρα από το συλλαλητήριο για το Μακεδονικό στο Σύνταγμα, δημιουργώντας το εθνικιστικό Κίνημα «Διέξοδος Ελλάς».

Πρόσφατα, συμμετείχε στη εκδήλωση που διοργάνωσε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Γιάννης Λαγός, στις Βρυξέλλες, για την «ακυρότητα της συμφωνίας των Πρεσπών».

bitakou2_1.jpg
72401947_2264535016988862_7653043177808461824_o.jpg

Σήμερα, πάντως, όλο το διαδίκτυο μιλά για τη φραστική επίθεσή της στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα:

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ 

ethnos.gr

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr