ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΗ Γεννηματά αποκάλυψε γιατί δεν δέχθηκε να γίνει από Φώφη… Φωτεινή

Η Γεννηματά αποκάλυψε γιατί δεν δέχθηκε να γίνει από Φώφη… Φωτεινή

Η Γεννηματά αποκάλυψε γιατί δεν δέχθηκε να γίνει από Φώφη… Φωτεινή

“Δεν θέλω να γίνω το κακέκτυπο ενός άντρα. Άντρες υπάρχουν πολλοί στην πολιτική. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Όταν πρωτοξεκίνησα μου έλεγαν «ν’ αλλάξουμε το όνομα, δεν είναι καλό το Φώφη, να το κάνουμε Φωτεινή». Λέω παιδιά εγώ είμαι η Φώφη, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Και θα είμαι ο εαυτός μου σε αυτό που κάνω. Και θέλω να έχω αυτή την άμεση σχέση με τον κόσμο να με φωνάζουν με το μικρό μου όνομα και μου αρέσει” δήλωσε η Φώφη Γεννηματά, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Tatiana Live» στην τηλεόραση του “Ε”.

“Η σοβαρότητα δεν έρχεται ούτε από το ύφος ούτε από το στυλ ούτε από το όνομα, έρχεται από το περιεχόμενο αυτό που κάνεις κι αν έχεις κάτι να προτείνεις και κάτι να προσφέρεις στον τόπο σου. Η ουσία είναι που μετράει. Αρκετά με την επικοινωνία” τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Η κ. Γεννηματά υπογράμμισε πως δεν το βάζει εύκολα κάτω. “Δεν το έβαλα και τότε. Βάζω στόχους στη ζωή μου. Προσπαθώ να ανοίξω δρόμους για τις νέες γυναίκες, να καταλάβουν ότι η πολιτική δεν είναι αποκλειστικά αντρική υπόθεση. Πρέπει να πορευτούμε μαζί με τους άντρες, ας μην τους αδικούμε ούτε να τους «καπελώσουμε» τελείως. Όμως και οι ίδιοι ξέρουν πόσο χρειάζεται σε πολλά πράγματα η ματιά μιας γυναίκας” είπε χαρακτηριστικά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε πως ζει στο κόκκινο κάθε στιγμή. “Διάβαζα χτες μια ανάρτηση που έκανε η Μάγια Τσόκλη η οποία ήταν πραγματικά συγκλονιστική. Με τη Μάγια μας δένουν οι κοινές εμπειρίες από αυτές τις δύσκολες στιγμές, αλλά και αυτό το πάθος που αποκτάς για τη ζωή και λες «θα ζήσω με τα χίλια, θα ζήσω στο κόκκινο». Αυτό κάνω, αυτή τη στιγμή, ζω στο κόκκινο κάθε στιγμή. Δεν αφήνω τίποτα να πάει χαμένο. Ότι με πληγώνει και με ζορίζει πάρα πολύ, προσπαθώ να το αφήνω λίγο πιο πέρα γιατί ξέρω ότι πρέπει να προστατεύσω τον εαυτό μου για να είμαι εδώ, πριν απ’ όλα για τα παιδιά μου και για να είμαι χρήσιμη για τη παράταξη μας και τον τόπο μας” σημείωσε.

tempo24.gr 

Από την εκτροπή έως την… παρεκτροπή

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr