ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδα«Γενίτσαρος» και «κατουρημένες ποδιές της Δεξιάς» – Σφάχτηκαν Κωνσταντινόπουλος και Κουρουμπλής

«Γενίτσαρος» και «κατουρημένες ποδιές της Δεξιάς» – Σφάχτηκαν Κωνσταντινόπουλος και Κουρουμπλής

«Γενίτσαρος» και «κατουρημένες ποδιές της Δεξιάς» – Σφάχτηκαν Κωνσταντινόπουλος και Κουρουμπλής

Σκληρή επίθεση στους Πασοκογενείς και προσωπικά στον Παναγιώτη Κουρουμπλή έκανε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, με αφορμή τη συζήτηση για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας του νέου φορέα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Κουρουμπλής έπαιξε ρόλο Δούρειου Ίππου του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορούν οι γενίτσαροι να μας προσκαλούν και να μας νουθετούν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντινόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Με διέγραψαν, δεν έφυγα», δήλωσε για τη διαγραφή του επειδή δεν ψήφισε το δεύτερο μνημόνιο, απαντώντας μέσω ΣΚΑΪ, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Ο Λοβέρδος έφυγε για νέο κόμμα και γύρισε εκεί που έφτυνε, εγώ δεν γυρίζω εκεί που φτύνω», είπε.

Ενώ στη συνέχεια ο υπουργός Ναυτιλίας πρόσθεσε: «Προτιμώ να είμαι γενίτσαρος της Αριστεράς, πάρα να φυλάω κατουρημένες ποδιές της Δεξιάς. Θα πιουν το ποτήριο που τους λέω είναι πικρό. Θα πουν αν θα συνεργαστούν με την ακρονεοφιλελεύθερη Δεξιά του Μητσοτάκη» πρόσθεσε. «Έχουν τόσο μίσος για τον Τσίπρα; Για τον Μητσοτάκη δεν λένε τίποτα, είναι αδελφόθεοι»παρατήρησε.

«Ο κ. Κουρουμπλής είναι ρίψασπις», είπε από την πλευρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Και πρόσθεσε: «Ας συνεχίσει την πορεία του ως υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και να μην απευθύνεται σε μας. Προκαλεί οργή στον χώρο μας. Έφυγε λέγοντας ότι του είπε η κόρη του να μην ψηφίσει το μνημόνιο και τα ψηφίζει τώρα ως υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ».

iefimerida.gr

Μάχη με τις φλόγες στις Ραΐνες Αγρινίου!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr