ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΓενική Τακτική Συνέλευση στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου

Γενική Τακτική Συνέλευση στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου

Γενική Τακτική Συνέλευση στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου
Πρόσκληση Γονέων και Κηδεμόνων σε Τακτική Γενική Συνέλευση

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες

Βάσει του καταστατικού λειτουργίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου Άρθρο  13ο, σας καλούμε την Κυριακή 06/10/2019 και ώρα 6:00 μ.μ. στην
πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση για την σχολική χρονιά 2019-2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.
Όπως γνωρίζετε η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο όργανο των γονέων με σκοπό τη συζήτηση, αντιμετώπιση και επίλυση των θεμάτων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει μια σχολική κοινότητα.
Μια φορά το χρόνο λοιπόν είναι υποχρέωσή μας και οφείλουμε όλοι μαζί οι γονείς να κουβεντιάζουμε και να παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις για την λειτουργία του Συλλόγου για να συμβάλλουμε όλοι μαζί με την στήριξή σας στην επίτευξη του στόχου μας που είναι το σχολείο και τα παιδιά μας.
Σας επισημαίνουμε ότι η παρουσία σας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για να υπάρξει απαρτία που θα μας επιτρέψει να αποφασίσουμε για σημαντικά θέματα προγραμματισμού που αφορούν τον Σύλλογό μας.
                                                  Θέματα Γενικής Συνέλευσης
– Ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Ένωσης Γονέων κ.Γούναρη Απόστολο σχετικά με τις προκείμενες εκλογές.
– Ενημέρωση για τον μέχρι τώρα απολογισμό των πεπραγμένων του Συλλόγου (θα γίνει παρουσίαση του έργου του Συλλόγου σε εφαρμογή power point σε προτζέκτορα).
– Γνωριμία των γονέων της Α΄ τάξης με τον Σύλλογο.
– Συζήτηση και ενημέρωση των γονέων για τις προγραμματισμένες κινήσεις του Συλλόγου κατά τη σχολική χρονιά 2019-2020.
– Διάφορα θέματα και προτάσεις-απόψεις των γονέων.
Ο Σύλλογος έχει ανάγκη από την υποστήριξη όλων των γονέων. Η παρουσία και συμμετοχή στις δράσεις και εκδηλώσεις μας είναι σημαντική και ευελπιστούμε ότι θα είναι μαζική, αφού μοναδικό σκοπό έχει την πρόοδο και την πιο χαρούμενη καθημερινότητα των παιδιών μας στο σχολικό περιβάλλον. Κατά την προσέλευσή σας στο χώρο του σχολείο ο σύλλογος θα σας καλωσορίσει με εδέσματα και καφέ.

Σας ευχαριστούμε θερμά

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr