Γενική Συνέλευση των εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγρινίου

Μετά τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο χώρο του Νοσοκομείου και μετά τις ανακοινώσεις που αναγκάστηκε να βγάλει το Σ.Ε.Ν.Α. μήπως και προλαβαίναμε το κακό, με τις καρατομήσεις προσωπικού, με τις ακούσιες μετακινήσεις προσωπικού, με τοποθετήσεις που έγιναν χωρίς κανένα σχεδιασμό ή υπηρεσιακή ανάγκη, χωρίς κανένα σοβαρό κριτήριο παρά μόνο έναν ιδιότυπο αυταρχισμό, χωρίς να γίνουν σεβαστά προβλήματα υγείας, σοβαρά προβλήματα οικογενειακής ανάγκης, προβλήματα ¨ψυχής¨ για κάποιους, προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε όλα αυτά τα χρόνια προσφοράς για τον συνάνθρωπο, το Δ.Σ. του Σ.Ε.Ν.Α. αποφάσισε να συγκληθεί η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων.

Στην Γ.Σ. των εργαζομένων τέθηκαν οι ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ και κατατέθηκαν η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ και η ΑΠΟΓΝΩΣΗ του προσωπικού για την Διοίκηση του Νοσοκομείου και τον αυταρχικό τρόπο που ασκεί εξουσία, γιατί απαξιώνεται η προσφορά και η αξιοπρέπεια όχι μόνο ως εργαζομένων αλλά και ως πολιτών της κοινωνίας.

Είχαμε τους καλύτερους οιωνούς όταν αναλάμβανε η νέα Διοίκηση, διαψευστήκαμε πανηγυρικά !!! Περιμέναμε να ξεριζώσει τα αγκάθια μα προτίμησε να κόψει τα λουλούδια !!!

Ακούστηκαν πράγματα που μας συγκλόνισαν. Όταν φτάνουν εργαζόμενοι να κλαίνε και να απλώνουν το χέρι για βοήθεια, κάτι κακό συμβαίνει !!!!

Η Γ.Σ. των εργαζομένων αποφάσισε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί κατάληψη του χώρου όπου πραγματοποιείτο το Δ.Σ. του Νοσοκομείου και να γίνει ταυτόχρονα παράσταση διαμαρτυρίας από το σύνολο των εργαζομένων που πήραν μέρος στην   Γ.Σ.

Δίνουμε χρονικό περιθώριο μερικών ημερών για να ανακληθούν οι αποφάσεις του Διοικητή που αφορούν άδικες αποφάσεις που επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου αλλά και την εργασιακή ηρεμία που πιστεύουμε πως θα πρέπει να υπάρχει στον πολύπαθο εργασιακό μας χώρο.

Ορίζουμε νέα Γενική Συνέλευση των εργαζομένων την επομένη Πέμπτη 23/3/2017 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο με την παρουσία μελών της ΠΟΕΔΗΝ   και των μελών του Δ.Σ. του Νοσοκομείου μας .

Στο… κάδρο της ΠΟΕΔΗΝ ο αξονικός του νοσoκομείου Μεσολογγίου