Με επιτυχία η γενική Συνέλευση του Περιφερειακού Τμήματος Αγρινίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31/03/2019 στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας η Γενική Συνέλευση του Περιφερειακού Τμήματος Αγρινίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με θέμα την εκλογή μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Αγρινίου και την εκλογή μελών του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και της Επιτροπής Δεοντολογίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα με έντονα συναισθήματα και ανθρωπιά έγινε παρουσίαση του ΕΕΣ, για τις θεμελιώδεις αρχές του, τα καταστατικό καθώς και για τις δράσεις στην περιοχή μας, στην Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Αγρινίου του ΕΕΣ κ. Κωνσταντίνος Μπόκας στην εισήγησή του αναφέρθηκε σε όλα αυτά τα θέματα αλλά και στη διαδικασία που ακολούθησε και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Σήμερα στην πρώτη Γενική Συνέλευση του Περιφερειακού Τμήματός μας, μετά την έγκριση του νέου καταστατικού το Δεκέμβριο του 2018, κάνουμε μια νέα αρχή με δημοκρατικές διαδικασίες και με όραμά μας πάντα την αλληλεγγύη, στον αδύναμο πολίτη αλλά και στις αρχές μας. Όλοι μαζί σήμερα με την τόσο σημαντική παρουσία των νέων μελών δίνουμε το μήνυμα. Το Αγρίνιο έχει ανθρωπιά, έχει αλληλεγγύη και προσφορά. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα. Το έχει ανάγκη η χειμαζόμενη κοινωνία μας, το έχουν ανάγκη οι συμπολίτες μας αλλά και ο τόπος μας».

Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση για την εκλογική διαδικασία που ακολούθησε, παρουσιάστηκε βίντεο με τις δράσεις του ΕΕΣ και τέλος εκλέχθηκε η Εφορευτική Επιτροπή που διεκπεραίωσε την όλη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας που έγινε σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον με ευαισθησία και παλμό, έκλεισε μια μεγάλη γιορτή που όλα τα μέλη δεσμεύτηκαν ότι θα είναι παρόντα και συμμετοχικά σε αυτό το ωραίο ταξίδι που έχει σαν κεντρικό άξονα τον αδύναμο άνθρωπο.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το Περιφερειακό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Αγρινίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έχει ως εξής:

ΕΚΛΟΓΗ ΜΕΛΏΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Ε.Ε.Σ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ψήφισαν 306 μέλη

 

Μπόκας Κωνσταντίνος187
Τσιρώνη Δήμητρα140
Σταθόπουλος Ευθύμιος131
Κοτρολού-Μάντζιου Ελένη130
Καλαμπόκα Παναγιώτα100
Καμμένου Αλεξάνδρα91
Βλάχος Βασίλειος86
Παπακωνσταντίνου Σοφία78
Παπαγιάννη Σπυριδούλα74

Το Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Αγρινίου

του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Δήμος Μεσολογγίου: Αναβολή της επαναληπτικής δημοπρασίας εκμίσθωσης