ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΓέμισε… αθλητικά site το Αγρίνιο

Γέμισε… αθλητικά site το Αγρίνιο

Γέμισε… αθλητικά site το Αγρίνιο

Άνθρωποι που δεν το έχουν και πολύ με τη διαδικτυακή ενημέρωση, μπαίνοντας τις τελευταίες ημέρες στα ενημερωτικά site της πόλης του Αγρινίου, νομίζουν λες και όλα έχουν μετατραπεί σε αθλητικά!

Βλέπετε το φετινό καλοκαίρι είναι περίεργο μιας και βρισκόμαστε άπαντες εν αναμονή ανάληψης των καθηκόντων των νέων Δημοτικών Συμβουλίων και του Περιφερειακού Συμβουλίου, με αποτέλεσμα να μην κουνιέται φύλλο. Στην κυριολεξία όμως!

Τα Γραφεία Τύπου των Δήμων βρίσκονται ως φαίνεται σε… μόνιμες διακοπές μιας και αντικείμενο επί της ουσίας δεν υπάρχει, ενώ και της Περιφέρειας αν δεν πραγματοποιούνταν οι Μεσογειακοί Αγώνες στην Πάτρα, θα είχε κατεβάσει ρολά. Πάλι καλά που έρχεται μεθαύριο, το Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στο Αγρίνιο, για να νιώσουμε τόσο εμείς όσο και ο κόσμος ότι κάτι γίνεται! Γιατί κατά τα άλλα “νέκρα”. Ένα από τα πιο φτωχά, αν όχι το φτωχότερο καλοκαίρι, από πλευράς ειδήσεων στο Αγρίνιο και γενικότερα στην Αιτωλοακαρνανία. Ακόμα και το αστυνομικό δελτίο που συνήθως πάντα κάτι δίνει…

Έτσι λοιπόν τα περισσότερα θέματα που μπορεί να διαβάσει κάποιος είναι αθλητικά. Πάλι καλά να λέμε μιας και αυτή την περίοδο το αθλητικό ρεπορτάζ έχει τιμητική του, όπως και κάθε χρόνο εξάλλου τέτοια εποχή, μιας και σε λίγες μέρες ξεκινούν τα εθνικά πρωταθλήματα.

Άντε να αναλάβουν σε Δήμους και Περιφέρεια μπας και ζεσταθούν λιγάκι οι μηχανές και τελειώσει η παρατεταμένη ειδησεογραφική ανομβρία…

Ν. Φαρμάκης: Ώρα αποφάσεων για θέσεις – κλειδιά λίγες ημέρες πριν την ανάληψη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr