Γ. Παπαναστασίου: «Οι αιτιάσεις του κ. Τραπεζιώτη και της «παρέας» του κινούνται μεταξύ προφανούς αμηχανίας & πρωτοφανούς άγνοιας»

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου απάντησε στην ανακοίνωση Τραπεζιώτη. Η ανακοίνωση του κ. Παπαναστασίου έχει ως εξής:  

«Οι αιτιάσεις του κ. Τραπεζιώτη και της «παρέας» του κινούνται μεταξύ προφανούς αμηχανίας, πρωτοφανούς άγνοιας  και ενδεικτικής υποκρισίας. Απαντήσεις για το θέμα των ακραίων καιρικών συνθηκών που έπληξαν την περιοχή ,έλαβε συνολικά η αντιπολίτευση στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  με υπεύθυνο και τεκμηριωμένο τρόπο.

Δυστυχώς ο, δίχως  όρια, κατήφορος του αδίστακτου πολιτικού τυχοδιωκτισμού του, τον οδηγεί σε λαϊκισμό άνευ προηγουμένου.  Θα τον συμβουλεύαμε  να ανταποκριθεί στο ρόλο του και να παρακολουθεί με μεγαλύτερη προσοχή όσα συμβαίνουν στην αίθουσα του Δ.Σ.

Κρίμα όμως για τον κ. Τραπεζιώτη γιατί οι χείμαρροι  που έπνιξαν την πόλη μας, δεν χωρούν σε μπουκαλάκια με λασπόνερα,  για να  τα μεταφέρει στο δημοτικό συμβούλιο και να κάνει ένα ακόμη φτηνιάρικο σόου. Δυστυχώς δεν είναι ικανός να αρθρώσει σοβαρό πολιτικό λόγο».

Δ. Τραπεζιώτης: «Καθάρισαν τα ρέματα μετά την καταστροφή και αποκαλύφθηκαν οι ευθύνες τους» – Προαναγγέλλει την προσφυγή του στην Δικαιοσύνη