Φώτης Κωστούλας: «Σε δύο με τρία χρόνια δεν θα υπάρχει Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Την έντονη αποστροφή του, στα όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο εξέφρασε μιλώντας στον Σωκράτη Τσόμπο, στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και στην εκπομπή «ΠΡΟΣΩΠΩΝ… ΕΡΓΑ», ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Φώτης Κωστούλας, λίγες ώρες μετά την απαράδεκτη τροπή του αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, ο οποίος δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω του τραυματισμού του προπονητή του Ολυμπιακού λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Ταυτόχρονα, ο κ. Κωστούλας περιέγραψε με μελανά χρώματα το μέλλον του Ελληνικού Πρωταθλήματος εξαιτίας του αδιεξόδου στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Συνέντευξη στον Σωκράτη Τσόμπο

«Κάθε μέρα το ελληνικό ποδόσφαιρο πέφτει και πιο χαμηλά, είναι κατάντια αυτό που συμβαίνει και προβλέπω ότι σε δυο χρόνια δεν θα υπάρχει ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι άρρωστη εντελώς η κατάσταση.

Ντρέπομαι να συναντώ κόσμο και να με ρωτά υποτιμητικά αν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο… Δεν ξέρω αν κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή, αλλά κάτι πρέπει να γίνει. Δεν ξέρω πως θα τελειώσει το πρωτάθλημα, αλλά οι μισθοί τρέχουν, τα έξοδα τρέχουν. Πολύ φοβάμαι πως θα μείνουμε χωρίς πρωτάθλημα και η Πολιτεία δεν έχει βάλει το χεράκι της καθόλου για να διορθωθεί η κατάσταση», υπογράμμισε ο κ. Κωστούλας.

Συμφωνία των τηλεοπτικών δικαιωμάτων

«Σήμερα θα πραγματοποιηθεί μια σύσκεψη για το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για την οποία δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος. Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και για τον Παναιτωλικό μας ανησυχεί. Ανησυχεί όλους όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να έχουν πολλούς φιλάθλους άρα και εισιτήρια ή την έξοδο στην Ευρώπη. Σε ότι αφορά τον Παναιτωλικό, είναι κατανοητό ότι θα χρειαστεί -αν έχουμε μείωση εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα- να προχωρήσουμε σε δραστικές περικοπές, να μειώσουμε το κόστος λειτουργίας της ΠΑΕ ακολουθώντας έναν δύσκολο και μοναχικό δρόμο».

Κάλεσμα Γιώργου Κασσαβέτη στις εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων (ΗΧΗΤΙΚΟ)