Φωτιά με ουίσκι στο Ευπάλιο για τον Βελισσάρη! (VIDEO)

Γλέντι μέχρι το πρωί στο Ευπάλιο με τον Γιώργο Βελισσάρη.

Οι εμφανίσεις του Βελισσάρη, προκαλούν πάντα «ταραχή» στους λάτρεις του δημοτικού τραγουδιού.

Χθες βράδυ, το Ευπάλιο πήρε φωτιά! Φωτιά από ουίσκι όμως…

Δείτε τι έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας:

Ο Γιώργος Βελισσάρης γεννήθηκε σ’ ένα ορεινό χωριό στους πρόποδες του Ερύμανθου, το λεγόμενο Τσίπιανα όπου βρίσκεται στο νομό Ηλείας.

Από μικρό παιδί του άρεσε να τραγουδά. Σε ότι γλέντι και γιορτές γινόταν στο χωριό είχε συμμετοχή. Πρώτη φορά που τραγούδησε σε πάλκο ήταν στο πανηγύρι τον δεκαπενταύγουστο στο χωριό του.

Εκεί ο κλαρινίστας Κώστας Κόκκορης τον άκουσε και τον πήρε μαζί του σε διάφορα πανηγύρια στην Τρίπολη. Μαζί του έκατσε περίπου τέσσερα χρόνια. Έπειτα πήγε στην Πάτρα. Εκεί άρχισε να τραγουδά σε διάφορα πανηγύρια με μεγάλους καλλιτέχνες όπως (Φιλιώ Πυργάκη, Αλέκο Κιτσάκη, Γιάννη Κωνσταντίνου, Κώστα Μετζελόπουλο, Αλέκα Φραγκούλη, κ.α.).

Το πρώτο μαγαζί που δούλεψε ήταν το Όραμα όπου από ‘κει και πέρα άρχισε η καριέρα του να ανεβαίνει γιατί γνώρισε τον μουσικοσυνθέτη Κώστα Πίτσο, ο οποίος του έκανε όλες τις δισκογραφικές δουλειές και του έδωσε πολλά τραγούδια όπως (Θέλω να ρίξει μια βροχή, Εγώ δεν θέλω παντρειά, Ψάχνω να βρω φιλενάδα, Γράμματα σου στέλνω κ.α).

Πηγαίνοντας στην Αθήνα εργάστηκε σε πολλά νυχτερινά κέντρα. Μερικά από αυτά είναι: Έλατος, Αγρίμια, Γλυκοχάραμα κ.α. Έχει κάνει αρκετές περιοδείες σε Αμερική, Αυστραλία και Γερμανία.

npress.gr

Τα πανηγύρια της Αιτωλοακαρνανίας, Δεκαπενταύγουστος 2018