Β. Φωτάκης: «Παραφράζουν και διαστρεβλώνουν τα όσα γίνονται στο Δημοτικό Συμβούλιο»

Θέση για τα όσα συνέβησαν στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, πήρε μέσω ανάρτησης στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο Πρόεδρος του Σώματος Βασίλης Φωτάκης. Συγκρεκριμένα αναφέρει: «Σε όσους όψιμα ή σκοπίμως προσπαθούν να αντιπολιτευθούν με όρους παράφρασης ή και διαστρέβλωσης όσων διημείφθησαν κατά την διάρκεια του ΔΣ Αγρινίου αναφέρω:
α)Όσο και να προσπαθούν με φωνές και αντεγκλήσεις να δημιουργήσουν σκιές οι μόνες σκιές είναι αυτές που δημιουργούν στο φώς οι πράξεις μας.
β)Η διαδικασία των ερωτήσεων αφορά απόδοση σχηματοποιημένης ερώτησης από πλευράς του ερωτώντος και όχι πολλαπλά ερωτήματα εισερχόμενοι στην ουσία των θεμάτων.
γ)Το προεδρείο δεν είναι υποχρεωμένο να διαμοιράζει έγγραφα ερωτήσεων και πιθανόν απαντήσεων που απευθύνουν δημοτικοί σύμβουλοι για την άσκηση των καθηκόντων τους σε υπηρεσιακούς παράγοντες.
δ) Όσο αφορά την 147 απόφαση του ΔΣ περί συγκρότησης της Επιτροπής διαβούλευσης αφορά τους φορείς που αποτελούν αυτή και όχι τα πρόσωπα με τα οποία οι φορείς θα εκπροσωπηθούν σε αυτή για αυτό και θα κληθούν να επικαιροποιήσουν την εκπροσώπηση τους».

ΥΓ. Διευκρινίσεις σχετικά με κακεντρεχή σχόλια και δημοσιεύματα.

Ο Ναυπάκτιος Διοικητής του Α’ Πυροσβεστικού Τμήματος Πατρών Π. Δημόπουλος έσωσε τα παιδιά