«Φως» στην ταυτότητα του απανθρακωμένου πτώματος στην Αμβρακιά Θέρμου  

Φαίνεται να αποσαφηνίζεται η κατάσταση σχετικά με την ταυτότητα του οδηγού που χθες νωρίς το μεσημέρι, κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του (όχημα τύπου τζιπ) στο ορεινό Θέρμο, στην επαρχιακή οδό Μελίγκοβας – Αμβρακιάς. Τα μέχρι στιγμής στοιχεία συγκλίνουν πως ο άτυχος οδηγός είναι επαγγελματίας από το Μεσολόγγι ο οποίος προ μηνών είχε εξαφανιστεί εκ νέου από το σπίτι του και φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Παρά το γεγονός ότι τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πρόσκρουση του υγραεριοκίνητου τζιπ στα βράχια, στην αριστερή πλευρά του δρόμου και ντεραπάρισμα δεξιά, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό του οδηγού, η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Ωστόσο, το πιθανότερο είναι αυτό του ατυχήματος, καθώς ο άτυχος άνδρας φέρεται να οδηγούσε στην περιοχή με σκοπό να επισκεφθεί το χωριό της μητέρας του.

Αν πρώτα δεν βγουν τα αποτελέσματα του DNA η αστυνομία δεν θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερες ασφαλείας στο Θέρμο έχουν καταγράψει λίγο μετά τις 10 χθες το πρωί το τζιπ, ενώ ο αριθμός πλαισίου του, συμπίπτει με αυτόν του οχήματος ιδιοκτησίας του επαγγελματία.

Αλλάζουν όψη κοιμητήρια του Δήμου Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)