ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΦορτηγό με μετανάστες τράκαρε με περιπολικό!

Φορτηγό με μετανάστες τράκαρε με περιπολικό!

Φορτηγό με μετανάστες τράκαρε με περιπολικό!

Ο 28χρονος, μαζί με τον οδηγό του μεγάλου οχήματος, ο οποίος αναζητείται από τις αρχές, κατηγορούνται ότι μετέφεραν παράνομα 26 μετανάστες, μεταξύ των οποίων και οκτώ ανήλικους.

Το φορτηγό εντοπίστηκε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα, στην παλιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης. Ο οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάθμευσης που του έγινε από τους αστυνομικούς και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη και σε επαρχιακό δρόμο στην ευρύτερη περιοχή του χωριού Περιστερώνα, ο οδηγός κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς συγκρούστηκε με περιπολικό, προκαλώντας του υλικές ζημιές. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 28χρονο ενώ ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει.

Σε έρευνα στο εσωτερικό του φορτηγού, εντοπίστηκαν 26 αλλοδαποί από τη Συρία, τον Λίβανο το Ιράν και το Ιράκ, που δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Σε βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράνομη μεταφορά – προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, απείθεια και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

newsit.gr

Τραυματίστηκε νεαρός μοτοσικλετιστής στο Αιτωλικό (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr