Οι φοιτητές του Θεατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου του Κάνσας συμμετέχουν στο 31ο Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιάδων (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Τους φοιτητές και τους συνοδούς καθηγητές του τμήματος Θεάτρου από το Πανεπιστήμιο του Κάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής καλωσόρισαν χθες Κυριακή 18/6 στην Πινακοθήκη του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Παπαδόπουλος και η Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Σοφία Λαναρά.

Συνεχίζοντας τους δεσμούς πολιτισμικής φιλίας και συνεργασίας, οι  φοιτητές του Πανεπιστημίου, συμμετέχουν φέτος στο 31ο Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιάδων, παρουσιάζοντας στην ελληνική γλώσσα,  την τραγωδία του Σοφοκλή «Αντιγόνη» το Σάββατο 22 Ιουλίου 2017.

Όπως αναφέρθηκε κατά την υποδοχή, η συμμετοχή των φοιτητών του τμήματος Θεάτρου, επιδιώκεται στο πλαίσιο της διαδραστικής επαφής τους με τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό. Εκ μέρους του Πνευματικού Κέντρου η κυρία Λαναρά προσέφερε αναμνηστικό της επίσκεψης, ενώ η υποδοχή ολοκληρώθηκε με την ξενάγηση των επισκεπτών στην Πινακοθήκη από τον κ. Γ. Αποστολάκο.

ypod4

ypod3

ypod1

ypod2

Απόδραση στις παραλίες της Κοιλάδας του Αχελώου