«Η Φαντασία πάει… στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου»

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 10:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 «Η Φαντασία πάει… στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου».

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε Θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς και ΜουσικοΚινητικά δρώμενα , Εικαστικές δημιουργίες , Χριστουγεννιάτικο face Painting από τους καταρτιζόμενους του Δημόσιου Ι.Ε.Κ Αγρινίου να γευτούν μικρές λιχουδιές και να χορέψουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Στις 11.00 το πρωί το τμήμα χορωδίας του Παραδοσιακού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου με υπεύθυνο των κ.Μήτσο Πάνο θα δώσουν συναυλία με κάλαντα και τραγούδια από όλη την Ελλάδα συνοδεία παραδοσιακών οργάνων στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Στις 12,00 ελάτε να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε όλοι μαζί με χριστουγεννιάτικη διάθεση σε ρυθμούς Latin , Hip – Hop και Μοντέρνου χορού με την Ακαδημία Dance Academy. (Υπεύθυνη κ.Πίσιου Ελένη) επίσης στην Πλατεία Δημοκρατίας .

Στις 4,00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου.

Όσοι προτιμάτε την ταινία ΄΄ PETES DRAGON΄΄ ελάτε στο Δημοτικό Κινηματογράφο ΄΄ΑΝΕΣΙΣ΄΄ στις 5,00 .

Στις 7,00 Παιδιά από τη Χορωδία Δημήτρη Τυπάλδου θα μας χαρίσουν όμορφες στιγμές με τις μελωδικές τους φωνές στην κεντρική αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου.

Παρουσίαση βιβλίου: «Κάστρα της ορθοδοξίας»