ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΤο ΕΠΑΜ Αγρινίου ευχαριστεί για τη στήριξη στις εθνικές εκλογές

Το ΕΠΑΜ Αγρινίου ευχαριστεί για τη στήριξη στις εθνικές εκλογές

Το ΕΠΑΜ Αγρινίου ευχαριστεί για τη στήριξη στις εθνικές εκλογές

Οι υποψήφιοι της εκλογικής περιφέρειας Ν. Αιτωλοακαρνανίας  του συμμαχικού ψηφοδελτίου ΕΠΑΜ – ΑΚΚΕΛ και το ΕΠΑΜ Αγρινίου, οφείλουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας στήριξαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Το κατοχικό πολιτικό καθεστώς εναλλάσσεται στην εξουσία. Το μόνο που θα φέρει είναι καινούργια μέτρα, μειώσεις συντάξεων, αρπαγή της ιδιωτικής περιουσίας με πλειστηριασμούς –εξώσεις και γενικό ξεπούλημα …Ο λαός θα κληθεί ακόμα μια φορά να πληρώσει το «μάρμαρο». Φτώχεια και εξαθλίωση είναι αυτό που ετοιμάζουν για μεγάλο μέρος του λαού ώστε να μην έχει τη δύναμη να αντιδράσει ακόμα και σε πιθανό Εθνικό Ακρωτηριασμό.

Η κατάσταση απαιτεί όλες οι Πατριωτικές –δημοκρατικές δυνάμεις να συσπειρωθούν , η πατρίδα βρίσκεται σε κίνδυνο . Οτιδήποτε άλλο -πέραν της πατρίδας – οι όποιες διαφορές , έρχονται  σε δεύτερη μοίρα  και είναι άνευ σημασίας .

Η μάχη που δώσαμε ήταν σκληρή αλλά αγωνιστήκαμε έντιμα και τη δώσαμε με την καρδιά μας, απέναντι σε ένα καθεστώς που δεν επέτρεπε να ακουστεί καμιά φωνή πέρα από τα κατοχικά κόμματα και από τα δήθεν αντιμνημονιακά.

Ο αγώνας συνεχίζεται ! Καλή λευτεριά!

Διαλύεται η Χρυσή Αυγή! Ανεξαρτητοποιείται ο Λαγός με αιχμές!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr