Ευαγγελία Αραβανή: Υποδέχεται το φθινόπωρο με μία εντυπωσιακή φωτογραφία

Η Ευαγγελία Αραβανή μετά από ένα όμορφο καλοκαίρι υποδέχτηκε το Σεπτέμβριο και την είσοδο του φθινοπώρου με τον καλύτερο τρόπο.

Λίγους μήνες μετά το χωρισμό της από τον Νίκο Οικονομόπουλο, η ξανθιά καλλονή γυρίζει πλέον σελίδα στην προσωπική της ζωή και προετοιμάζεται για τον ερχομό της νέας σεζόν και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Την Κυριακή, η Ευαγγελία Αραβανή υποδέχτηκε το νέο μήνα κάνοντας ένα ακροβατικό στη θάλασσα, όπως μας έδειξε με φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η παρουσιάστρια εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά με τις τέλειες αναλογίες της. Άλλωστε είναι λάτρης της άσκησης και της υγιεινής διατροφής, έχει ασχοληθεί πολλά χρόνια με το κλασικό μπαλέτο και συνεχίζει να γυμνάζεται συστηματικά και έτσι διατηρείται πάντα σε φόρμα. Ποζάροντας χαμογελαστή, η ίδια στην ανάρτησή της σημειώνει:

«Καλώς ήρθες Σεπτέμβρη. Με μια καλοκαιρινή φωτογραφία υποδέχομαι το φθινόπωρο και εύχομαι αυτός ο μήνας να είναι τόσο χαρούμενος και ξεχωριστός όσο ο προηγούμενος. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

tempo24.news

Σεισμός 3,7R νότια της Λαμίας