Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη Νίκη Λειβαδάρη: «Παραπονιόταν μία εβδομάδα ότι δεν είναι καλά»

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί η ξαφνική απώλεια της ταλαντούχας ηθοποιού, Νίκης Λειβαδάρη σε ηλικία μόλις 33 ετών. Η  ηθοποιός, που δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, πέθανε από έμφραγμα του μυοκαρδίου, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της αλλά και τους συναδέρφους της. Η γνωστή ηθοποιός Άννα Ίρις βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μετά τα Μεσάνυχτα και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την ξαφνική απώλεια της Νίκης…

«Μου είναι δύσκολο να μιλάω γι’ αυτό. Επειδή πρόσφατα χάσαμε τη Νίκη Λειβαδάρη κι έγινε μέσα σε μια νύχτα… Με τη Νίκη ήμασταν κάθε μέρα μαζί. Η Κυριακή ήταν η μόνη μέρα που δεν μιλήσαμε γιατί είχαμε άλλες δουλειές να τρέξουμε… Και μάλιστα είπαμε να μην την ενοχλήσουμε για να ξεκουραστεί γιατί παραπονιόταν μια εβδομάδα ότι δεν είναι καλά, όχι όμως κάτι ανησυχητικό. Πόναγε λίγο το κεφάλι, λέγαμε ένα κρύωμα θα είναι. Επειδή η Νίκη ήταν ένας υπερδραστήριος άνθρωπος, ήταν η χαρά της ζωής, δεν μας πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει.

Την Κυριακή δεν μιλήσαμε και τη Δευτέρα το πρωί ήμασταν μαζί με τον Σταύρο Κανελλίδη και λέγαμε να μην την ξυπνήσουμε νωρίς. Και κάποια στιγμή βλέπω τον Σταύρο με το κινητό στο χέρι, να τρέμει και μου είπε ότι τη “χάσαμε”. Το θεώρησα τρομερά άδικο και ειδικά για έναν τόσο καλό και ταλαντούχο άνθρωπο. Όμως δεν μπορείς να τα βάλεις με τον Θεό…», είπε η Άννα Ίρις.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

tlife.gr

Δέσποινα Βανδή: Ταξίδι σε νέο προορισμό στην Ελλάδα λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)