ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΈβγαλε την μπάρα των Α.με.Α για να παρκάρει το ΙΧ του!

Έβγαλε την μπάρα των Α.με.Α για να παρκάρει το ΙΧ του!

Έβγαλε την μπάρα των Α.με.Α για να παρκάρει το ΙΧ του!

Πέμπτη μεσημέρι, γύρω στη 1, σε γνωστό σούπερ μάρκετ του Αγρινίου, κοντά στον Άγιο Δημήτριο, ένας άνδρας 35-40 ετών, αποφασίζει να παρκάρει το αυτοκίνητο του.

Ψάχνει να βρει χώρο αλλά όλες οι θέσεις είναι πιασμένες. Φανερά εκνευρισμένος τραβάει χειρόφρενο κατεβαίνει από το ΙΧ του και αρχίζει να φωνάζει έντονα, προτρέποντας τους άλλους οδηγούς που έχουν μείνει εμβρόντητοι με τη συμπεριφορά του, να παρκάρουν στις θέσεις των Α.με.Α.

Μάλιστα ο… βαρύμαγκας κατευθύνεται προς τις θέσεις σηκώνει τη μπάρα που υπάρχει εκεί, την μετακινεί λίγα μέτρα πιο πέρα και παρκάρει χωρίς να νοιάζεται εάν παρανομεί. Ο εν λόγω «κύριος», πουλάει μαγκιά στους υπόλοιπους λέγοντας «γιατί το κλείνουν εδώ; Ελάτε ρε να παρκάρετε».

Οι οδηγοί τον σχολιάζουν αλλά κανένας δεν του κάνει παρατήρηση. Αφού κλειδώνει το αυτοκίνητό του μπαίνει μέσα στο σούπερ μάρκετ ψωνίζει και εν συνεχεία βγαίνει, δεν τοποθετεί στη θέση της την μπάρα, μπαίνει στο αυτοκίνητο του και φεύγει.

Λίγη ώρα μετά όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η «Σ», στον ίδιο χώρο που υπάρχει σήμανση, έχουν δικαίωμα να παρκάρουν μόνο Α.με.Α, δύο άλλοι «κύριοι» παρκάρουν τα μηχανάκια τους.

Στην Ελλάδα του 2019 κάποιων το αυτί δεν ιδρώνει. Κάνουν απλά ότι θέλουν αφού δεν υπάρχει κάποιος να τους τιμωρήσει. Αλλά υπάρχουν και οι ευθύνες σε αυτούς που είδαν τι συνέβη και δεν κάλεσαν την Τροχαία να τους ρίξει ένα πρόστιμο για να βάλουν μυαλό. Αν βάλουν…

Εφημερίδα «Συνείδηση» 

Καμιά χώρα δεν έσωσαν οι ξένες επενδύσεις

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr