ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔιαφοραΕθιμοτυπική επίσκεψη του Δημάρχου Πηνειού Ανδρέα Μαρίνου στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Δημάρχου Πηνειού Ανδρέα Μαρίνου στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Δημάρχου Πηνειού Ανδρέα Μαρίνου στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας

Ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας ΜΑΡΙΝΟΣ, συνοδευόμενος από τους συμβούλους και συνεργάτες του, κ. Γεώργιο ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ και κ. Δημήτριο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ,  επισκέφθηκαν σήμερα (19-9-2019) το πρωί, τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, όπου συναντήθηκαν με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Υποστράτηγο Νικόλαο ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ.

Ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ευχήθηκαν στον Υποστράτηγο Νικόλαο ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ υγεία και καλή δύναμη στο πολύπλευρο αστυνομικό έργο που έχει αναλάβει, ενώ από την πλευρά του  ο κ. Γενικός τους καλωσόρισε στην Πάτρα, ευχόμενος στο νέο Δήμαρχο Πηνειού να έχει μία δημιουργική και επιτυχημένη θητεία.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων πάνω σε ζητήματα που αφορούν στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Επιπλέον ο Δήμαρχος Πηνειού εκδήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την παραβατικότητα και εγκληματικότητα στον Δήμο του, την εκδήλωση δράσεων  για την πρόληψη παραβατικών συμπεριφορών αλλά και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Η απονομή των χρηματικών επάθλων της Ένωσης Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr