Εθελοντική δράση καθαρισμού του κοιμητηρίου Νέας Αβώρανης

Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 και ώρα 10:30 π.μ. με ελεύθερη συμμετοχή. Την δράση αυτή την διοργανώνει το Δ.Σ. του Φιλοπροοδου Πολιτιστικού Συλλόγου Αβωρανιτων Λιβαδακιωτων με την υποστήριξη εθελοντών απο την νεοσύστατη Εθελοντική ομάδα νέων. Σας περιμένουμε όλους!

H ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ έχει δημιουργηθεί πρόσφατα από νέους ανθρώπους του χωριού μας υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αβωρανιτων Λιβαδακιωτων.
Έχει να επιδείξει αρκετό έργο στο σύντομο χρονικό διάστημα που δραστηριοποιείται και είμαστε πολύ υπερήφανοι για την σύσταση της.
Ελπίζουμε να εδραιωθεί και να υποστηριχτεί από όλους τους φορείς του χωριού μας.
Με την ευκαιρία τον εκλογών, καλό είναι να ενταχθεί στα σχέδια των υποψηφίων και να παρθούν πρωτοβουλίες για την υπόσταση της σαν σύλλογος, έτσι ώστε και περισσότεροι νέοι μας να ενσωματωθούν στην ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ και περισσότερο έργο να παραχθεί.
Η ταπεινή πρόταση του συντάκτη της σελίδας είναι να ονομαστεί: Εθελοντική Ομάδα Δράσης “ΓΈΦΥΡΑ” με έμβλημα την ιστορική μας γέφυρα.
Με την σκέψη ότι το μεγάλο και ιστορικό αυτό μνημείο αρχιτεκτονικής του χωριού μας ,να προβληθεί αλλά και να αποτελέσει πλέον, σημείο αναφοράς του χωριού μας.
Σίγουρα η τελική απόφαση ανήκει στο Δ.Σ.του Φιλοπροοδου Πολιτιστικού Συλλόγου Αβωρανιτων Λιβαδακιωτων.
Καλή δύναμη σε όλους!!!

kainourgiopress.gr

ethelontiki-omada-neas-avoranis

Ναυπακτία: Μαθητές του ΕΕΕΕΚ «υιοθετούν» ένα νέο πάρκο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)