Έφτυσε στον πάγκο του Παναιτωλικού ο Οφόε!

Ένα πλάγιο κοντά στον πάγκο του Παναιτωλικού και ένας… διάλογος του Οφόε με παίκτες των «καναρινιών», είχε ως αποτέλεσμα να φτύσει ο Βέλγος προς το μέρος τους και να δημιουργηθεί ένας μικρός πανικός!

Ένα παιχνίδι που έδειχνε ήρεμο στη μεγαλύτερη διάρκεια πήγε να… τιναχθεί στον αέρα στο 82ο λεπτό! Με τον Ολυμπιακό να προηγείται 3-1, οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν ένα πλάγιο κοντά στον πάγκο του Παναιτωλικού με τον Οφόε να παίρνει τη μπάλα.

Όπως έδειξε η κάμερα της NOVA, ο Βέλγος μέσος κατευθύνθηκε προς το σημείο που βγήκε η μπάλα και ξεκίνησε έντονο… διάλογο με παίκτες των γηπεδούχων (άγνωστο ακόμα ποιος ξεκίνησε πρώτος). Στη συνέχεια έκανε κίνηση προς το μέρος τους και έφτυσε!

Αμέσως παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ του Παναιτωλικού πήγαν κοντά και λίγο έλειψε να έχουμε… χοντρό επεισόδιο. Όπως πάντα οι ψύχραιμοι βγήκαν μπροστά και απέτρεψαν τους πιο… ζωηρούς, με τον Ρομαό να συγκρατεί τον Οτζίτζα και ταυτόχρονα να προσπαθεί να συνεννοηθεί με τους παίκτες του Παναιτωλικού.

Αργότερα σε νέο ριπλέι το συνδρομητικό κανάλι «έπιασε» τον Λουίτζι Τσέναμο να δείχνει το πάνω μέρος της φόρμας του στον διαιτητή Παπαδόπουλο, που του έβγαλε την κίτρινη κάρτα. Ο Ιταλός ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό το 1997 και η μοναδική φορά που βγήκε εκτός…. συνόρων ήταν το 2012-2013 για λογαριασμό της Μακάμπι Νετάνια!

contra.gr

Οργανωμένοι Παναιτωλικού: Πανό για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο