Έρχεται… δυναμικά το lake Party

Ονόματα – έκπληξη!

Στο πλαίσιο του Lake Party που θα διεξαχθεί στις 20 και 21 Ιουλίου ο εμπνευστής και διοργανωτής του Γιώργος Λάμπρης παραχώρησε συνέντευξη τύπου μέσα από την οποία παρουσίασε τα ονόματα που φέτος θα λάβουν μέρος. Τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα βρεθούν στην Τριχωνίδα προκαλούν ενθουσιασμό, ενώ το χρονικό περιθώριο που υπάρχει δίνει το «πράσινο φώς» σε εκατοντάδες – χιλιάδες λάτρεις του lake party να προετοιμαστούν ώστε να συμμετάσχουν στο event της Δυτικής Ελλάδας και να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Αντίστοιχη διοργάνωση δεν γίνεται πουθενά αλλού στη Δυτική Ελλάδα, ενώ ποτέ κατά το παρελθόν δεν υπήρξε κάτι ανάλογο! Η διοργάνωση και η συμμετοχή στο lake party ηχηρών ονομάτων της ελληνικής δισκογραφίας και όχι μόνο, έχει μετατρέψει σε θεσμό τη διοργάνωση. Η προσπάθεια που γίνεται από τους διοργανωτές του lake party έχει διττό σκοπό. «Δεν θέλουμε να γίνεται μόνο ένα συναυλιακό γεγονός, αλλά σκοπός μας είναι να αναδείξουμε την λίμνη Τριχωνίδα και τον φυσικό πλούτο της περιοχής μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Λάμπρης. Στο πλαίσιο αυτό, πριν τις συναυλίες που θα ξεκινήσουν στις 21.00 το βράδυ, από τις 12.00 το μεσημέρι στο «Κτήμα Πιθάρι» που γίνεται το lake party θα πραγματοποιούνται αθλήματα, επιδείξεις και μαθήματα εντός και εκτός νερού. Για όσους δεν επιθυμούν να κάνουν μια δοκιμή – μάθημα σε κάποιο από τα αθλήματα που διεξάγονται καθ όλη την διάρκεια του έτους και σχετίζονται με τον ναυταθλητισμό υπάρχει και η εναλλακτική του βόλεϊ. Κάθε χρόνο διοργανώνεται τουρνουά βόλεϊ στο Κτήμα Πιθάρι στο πλαίσιο του lake party με πλούσια δώρα για τους νικητές και τις ομάδες τους!

giorgos-lampris
Ο διοργανωτής Γιώργος Λάμπρης

Φέτος, στη μεγάλη σκηνή του lake party θα ανέβει ο Μύρωνας Στρατής, η Ήβη Αδάμου, ο Ησαΐας Ματιάμπα, οι «Μπλέ», η Θεοδοσία Τσάτσου, ο Παύλος Παυλίδης (από το συγκρότημα Ξύλινα Σπαθιά) μαζί με τους B Movies, τα Υπόγεια Ρεύματα και το συγκρότημα «Consoul Trainin», ενώ μια από τις μεγάλες εκπλήξεις του lake Party που θα γίνει τον Αύγουστο θα είναι ο Πάνος Μουζουράκης!

Επίσης, για την καλύτερη διευκόλυνση των συμμετεχόντων «επιστρατεύεται» και το Αστικό ΚΤΕΛ, ώστε όσοι μετακινούνται από και προς το κτήμα Πιθάρι θα είναι ασφαλείς και κερδισμένοι, αφού  το κόστος μετακίνησης ανά κατεύθυνση ανέρχεται μόλις στα 2 ευρώ, ενώ πολλά είναι και τα οφέλη όσων θα προμηθευτούν εισιτήρια νωρίτερα, είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση www.ticketpro.gr είτε από τα σημεία προπώλησης. Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση www.lakeparty.gr ή στο fecebook (lekepartytrichonida) ή στα τηλέφωνα 26410 62160 & 6947 282 974.

Κων/νος Χονδρός για την εφημερίδα «Συνείδηση» 

 

Ανακήρυξη του πηλού Αγίας Τριάδας ως Ιαματικού Φυσικού Πόρου