ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΕρωτικό σκάνδαλο στην TV: Σε διαθεσιμότητα η παρουσιάστρια – πρωταγωνίστρια

Ερωτικό σκάνδαλο στην TV: Σε διαθεσιμότητα η παρουσιάστρια – πρωταγωνίστρια

Ερωτικό σκάνδαλο στην TV: Σε διαθεσιμότητα η παρουσιάστρια – πρωταγωνίστρια

Με απόφαση του σταθμού δεν συμμετέχει στην παρουσίαση της εκπομπής της – Τι ισχυρίζεται η ίδια για τη σχέση της με τον κάμεραμαν

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε η παρουσιάστρια – πρωταγωνίστρια στο ερωτικό τηλεοπτικό σκάνδαλο που έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση μετά την αποκάλυψή του από το ΘΕΜΑ της Κυριακής καθώς η διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού στον οποίο εργάζεται της ζήτησε να αποχωρήσει από την εκπομπή την οποία παρουσίαζε τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ο διευθυντής του καναλιού και οι σύμβουλοί του εξέτασαν με προσοχή το περιεχόμενο των καταγγελιών εις βάρος της, τη βασιμότητά τους σε συνδυασμό με τη μηνυτήρια αναφορά εις βάρος της που κατέθεσε η απατημένη σύζυγος και σκηνοθέτρια για εξύβριση, απειλή και ξυλοδαρμό και που είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη της παρουσιάστριας μέσα στον τηλεοπτικό σταθμό όπου εργάζεται.

Έκριναν λοιπόν ό,τι θα ήταν προτιμότερο να την θέσουν σε διαθεσιμότητα ωσότου ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, αν και, σύμφωνα με πληροφορίες, συζητείται μέχρι και η οριστική της απόλυση από το κανάλι. Μάλιστα από την περασμένη Δευτέρα, η εν λόγω δημοσιογράφος με απόφαση της διεύθυνσης του σταθμού δεν συμμετέχει στην παρουσίαση της εκπομπής της, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά προκειμένου να αντικατασταθεί από άλλη συνάδελφό της.

Όσον αφορά τον κάμεραμαν, ο οποίος συνεργαζόταν στενά με την παρουσιάστρια, εκείνος έχει καταθέσει προφορικά στον διευθυντή του καναλιού την παραίτησή του, αν και συνάδελφοί του τον προέτρεψαν να μην το κάνει, δεδομένου ότι δεν εμπλέκεται άμεσα στο επεισόδιο του ξυλοδαρμού.

Την Παρασκευή εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η παρουσιάστρια εναντίον της σκηνοθέτριας και του κάμεραμαν συζύγου της, τους οποίους κατηγορεί για προσβολή της προσωπικότητάς της, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι, μέσα από την γνωριμία τους, την χρησιμοποίησαν με σκοπό να αναδειχθούν επαγγελματικά, εκμεταλλευόμενοι της υψηλές της γνωριμίες σε δημοσιογραφικό και πολιτικό επίπεδο. Για την σχέση της με τον κάμεραμαν ισχυρίζεται ότι δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια γνωριμία σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο, αν και τα μηνύματα που εντόπισε η απατημένη σύζυγος στην εφαρμογή messenger του κάμεραμαν, φανερώνουν ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η παρουσιάστρια ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί στις συνομιλίες τους.

protothema.gr
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr