ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΜε επιτυχία το «Εργαστήριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας» στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία το «Εργαστήριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας» στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία το «Εργαστήριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας» στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ)

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το «European Regional Framework for Cooperation» και το Γραφείο Επαγγελματικού Προσανατολισμού ‘ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ’, διοργάνωσαν στο Αγρίνιο,  «Εργαστήριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας».

Η εκδήλωση εντάσσονταν στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Young Entrepreneurs Startup School» (YESS) και πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Αναστασιάδη 1, (κτίριο πρώην Τράπεζας της Ελλάδος).

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να καλλιεργήσουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες, να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες και να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες του προγράμματος YESS για τη δημιουργία της δικής τους επιχείρησης.

Η σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού, Αλεξάνδρα Κυρίτση, δήλωσε: «μέσω του σεμιναρίου αυτού στοχεύουμε στο να δοθεί ο ορίζοντας στους συμμετέχοντες και να γίνουν τα πρώτα βήματα, όπως επίσης να δοθούν και οι πρώτες ιδέες στον κάθε νέο άνθρωπο, είτε μαθητή, είτε φοιτητή που έχει το όνειρο και την προσδοκία να γίνει επιχειρηματίας. Η επιχειρηματικότητα δεν διδάσκεται, συνεπώς, σκοπός μας είναι οι συμμετέχοντες να εξοικειωθούν και να γνωρίσουν τον κόσμο των επιχειρήσεων και παράλληλα να μπορέσουν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, αλλά και να οραματιστούν τον εαυτό τους ως επιχειρηματίες. Είναι μια πρώτη επαφή με τον κόσμο, την ιδέα και την λειτουργία της επιχειρηματικότητας. Μέσα από το βιωματικό αυτό εργαστήριο με τεχνικές που έχουν καθοριστεί από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, λειτουργούν οι συμμετέχοντες ομαδικά για να ανακαλύψουν τις δεξιότητές τους και να ενημερωθούν για τον επιχειρηματικό κόσμο».

Εκδόθηκε το νέο Δελτίο Τιμών Φαρμάκων – Μειώσεις σε 3.072 φάρμακα

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr