ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΕπιτυχημένες οι αθλητικές εκδηλώσεις στις «Γιορτές Αγίου Κοσμά του Αιτωλού» στο Θέρμο

Επιτυχημένες οι αθλητικές εκδηλώσεις στις «Γιορτές Αγίου Κοσμά του Αιτωλού» στο Θέρμο

Επιτυχημένες οι αθλητικές εκδηλώσεις στις «Γιορτές Αγίου Κοσμά του Αιτωλού» στο Θέρμο

Συνεχίστηκαν το Σαββατοκύριακο (19 και 20/8) οι «Γιορτές Αγίου Κοσμά Αιτωλού» στον Δήμο Θέρμου. Στο πρόγραμμα αυτών των ημερών συμπεριλαμβάνονταν και αθλητικές εκδηλώσεις, στις οποίες η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και η επιτυχία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Το Σάββατο το απόγευμα διεξήχθη με πολύ μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών, ο 3ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου Κοσμά Αιτωλού, απόστασης 10 χιλιομέτρων, του οποίου η εκκίνηση δόθηκε από τα θεμέλια του σπιτιού του Αγίου Κοσμά Αιτωλού στο Μέγα Δένδρο Θέρμου. Οι συμμετοχές στον αγώνα ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και συμμετείχαν δρομείς, άνδρες και γυναίκες, από πολλά μέρη της χώρας.

Το πρόγραμμα της Κυριακής ξεκίνησε με τον Λαϊκό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας που διεξήχθη στο αλσύλλιο «Κουρί» με συνδιοργάνωση της ΛΕΜΑΘ.

Το πρόγραμμα της 5ης ημέρας των εκδηλώσεων συνεχίστηκε με τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Απόλλωνα Θέρμου και Σκουφά Κομποτίου. Νικητής της φιλικής αναμέτρησης αναδείχτηκε με σκορ 1-0 ο Απόλλων Θέρμου, και σκόρερ του νικητήριου γκολ ήταν ο Θέρμιος ποδοσφαιριστής Γιώργος Στεργίου.

Σήμερα Δευτέρα (21/8) η Ακαδημία Θέρμου διοργανώνει «Τουρνουά ποδοσφαίρου Projunior» με την συμμετοχή των ομάδων Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ., Α. Ε. Μεσολογγίου, Ναυπακτιακός Αστέρας και Ακαδημία Θέρμου.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

athlitikes-thermo-kosmas

athlitikes-thermo-kosmas2

athlitikes-thermo-kosmas3

Ζάκυνθος: Ανατίναξαν ΑΤΜ αλλά έφυγαν με άδεια χέρια

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr