Επιθεώρηση στο 2/39 Σ.Ε. έκανε ο Αρχηγός του ΓΕΣ

Το 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων επισκέφτηκε πριν από λίγες ημέρες ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος, Αλκιβιάδης Στεφανής, σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΙΧΜΗΣ.

Ο κ. Στεφανής νωρίτερα είχε επισκεφτεί το Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Άρτας, όπου βάσει των πληροφοριών μας μίλησε για κλείσιμο. Στο Μεσολόγγι δεν έκανε κάποια αναφορά για το μέλλον του 2/39 Σ.Ε., όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες, εξέφρασε όμως την ικανοποίησή του για τις άρτιες εγκαταστάσεις. Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης επιθεώρησε και το Πεδίο Βολής, όπου βρήκε πολύ καλές τις εγκαταστάσεις και την ασφάλεια του χώρου, δεδομένου ότι είναι περιφραγμένος.

Έτσι λοιπόν εκφράζεται μια μεγάλη ανησυχία για το τι προορίζεται να γίνει το Πεδίο Βολής, την ίδια ώρα μάλιστα που ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γ. Μουζάλας, πριν από λίγο καιρό, είχε δηλώσει ότι θα γίνει αποκέντρωση των hot spot. Ενδεχόμενο βέβαια στο οποίο αναμένονται μεγάλες αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία ενώ έχει προηγηθεί και σχετική αρνητική στάση και απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Επίσης υπάρχει μια ακόμη πληροφορία ότι ο κ. Στεφανής είπε ότι, από το Μεσολόγγι θα φύγουν πρώτα οι Στρατολόγοι, πράγμα που σημαίνει ότι μετά δεν μπορεί να υφίσταται στρατόπεδο. Πάντως τις επόμενες ημέρες θα γίνουν συσκέψεις στο ΓΕΣ για τα Κέντρα Εκπαίδευσης.

aixmi-news.gr

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για το Διαδίκτυο στο Θέρμο