Επιστροφή στις προπονήσεις για τους «Κανονιέρηδες»

Επιστροφή στις προπονήσεις η χθεσινή ήμερα για τους «Κανονιέρηδες» μετά την άδεια των Χριστουγέννων, με τους ποδοσφαιριστές να ακολουθούν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο.

Ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου φυσικό και επόμενο είναι επί τάπητος να μπουν και τα μεταγραφικά ζητήματα, τα οποία όμως απ’ ό, τι φαίνεται και με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μας δεν πρόκειται να απασχολήσουν επί της ουσίας τους ανθρώπους της ομάδας του Μεσολογγίου.

Μεταγραφική ενίσχυση εν των έσω θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή στις προπονήσεις του νεαρού αμυντικού Κωνσταντίνου Κοντομήτσου, ο οποίος μέσα στο Ιανουάριο αναμένεται να απολυθεί από τον στρατό.

Βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται και η από κοινού λύση της συνεργασίας με ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, και επέστρεψε στην ΑΕΜ στα μέσα της περσινής χρονιάς, με τον παίκτη να έχει δεχθεί ήδη αρκετές προτάσεις από ομάδες της Α΄ Κατηγορίας.

Ορίστηκαν χθες από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και οι αγώνες της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας, με την ΑΕ Μεσολογγίου την Κυριακή στις 15:00 να φιλοξενείται στο Αγγελόκαστρο από τον τοπικό Αχελώο Αγγελοκάστρου.

Πηγή: aitosports.gr

Ανακοίνωσε Μαρκόβσκι ο Λεβαδειακός