Επιστροφή στις νίκες για τα κορίτσια του Χαρίλαου Τρικούπη!

Στη Λευκάδα ταξίδεψε τη Κυριακή το απόγευμα η γυναικεία ομάδα Βόλλευ του Χαρίλαου Τρικούπη, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Β΄ Γύρου του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα των Ελπίδων Λευκάδας.

Ζητούμενο ήταν η επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας, το οποίο και κατάφερε με το τελικό 3-1. Ξεκίνημα του παιχνιδιού με την ομάδα μας να έχει στην αρχική της εξάδα τέσσερις αθλήτριες, που ουσιαστικά αγωνίζονται για πρώτη χρονιά, κάτι το οποίο χαροποιεί όλους όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Η Ελπίδες θα ξεκινήσουν καλύτερα το παιχνίδι και θα έχουν το προβάδισμα στο σκορ μέχρι τα μισά του σετ.

Οι αθλήτριες μας θα αρχίσουν να βρίσκουν τους ρόλους τους και με την είσοδο της έμπειρης Φωτεινής Τσαντοπούλου, θα πάρουν το προβάδισμα και θα κατακτήσουν το πρώτο σετ με 23-25. Ίδια σύνθεση για την ομάδα μας και στο δεύτερο σετ, στο οποίο θα βγάλει όμορφες φάσεις και με όπλο το καλό σέρβις και την ωριμότητα στα κατάλληλα σημεία θα κατακτήσει με 24-26.

Χαλαρότητα στο τρίτο σετ από την ομάδα μας, θα δώσει το δικαίωμα στις Ελπίδες να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, θα προσπαθήσουν την ανατροπή στο τέλος οι παίκτριες μας αλλά δεν θα τα καταφέρουν και θα έχουμε το 25-22. Μετά την απώλεια του σετ οι αθλήτριες μας θα ανεβάσουν την απόδοση τους, θα παίξουν όμορφο βόλλευ δεν θα αφήσουν περιθώρια και θα έχουμε το 20-25 και το τελικό 1-3.

Ικανοποίηση καθώς οι νέες αθλήτριες αρχίζουν και γράφουν όλο και περισσότερα λεπτά συμμετοχής σε επίσημα παιχνίδια, το οποίο αποτελούσε αυτοσκοπό για την ομάδα από το ξεκίνημα της χρονιάς. Σε αυτό βοηθούν και οι έμπειρες αθλήτριες, οι οποίες βοηθούν καθημερινά τα νέα κορίτσια στις προπονήσεις και παραχωρούν χωρίς κανένα πρόβλημα την θέση τους στην ομάδα, ώστε να αποκτήσουν σιγά σιγά τις εμπειρίες που χρειάζονται τα νέα κορίτσια. Μεγαλύτερη επιβράβευση για όλους στην ομάδα το χαμόγελο των μικρότερων αθλητριών μετά από κάθε συμμετοχή και μετά από κάθε θετικό αποτέλεσμα.

Για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη αγωνίστηκαν (Παντελής Σακκαρέλης – Σπανός Σπύρος): Γαβρίνα Νάνση, Φουνταλή Μαρία, Γαβρίνα Νεκταρία, Τσαντοπούλου Φωτεινή, Μπαούρδα Νικολέτα, Παπανικολάου Κύρα, Ράπτη Πηνελόπη, Σπύρου Ελισάβετ.

Πηγή: aitosports.gr

Ο Παναιτωλικός έκανε… 4 χειμερινές προσθήκες