Επιστολή Κωνσταντάρα για το επικείμενο λουκέτο στην Εθνική Τράπεζα στο Θέρμο

Επιστολή Δημάρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα στους βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας και στον Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδας για την αποφυγή λουκέτου στο υποκατάσταση της Εθνικής Τράπεζας στο Θέρμο.

Οι επιστολές έχουν ως εξής:  

Διευθύνων Σύμβουλο Εθνικής Τράπεζας Παύλο Μυλωνά: 

Κύριε Διοικητά

Με πολύ λύπη πληροφορηθήκαμε  ως Δημοτική Αρχή  την σκέψη και τον σχεδιασμό Σας για παύση της λειτουργίας του Καταστήματος Θέρμου της Εθνικής Τράπεζας. Ο Δήμος Θέρμου είναι ένας ορεινός Δήμος  και έχει ανάγκη  τραπεζικού καταστήματος για να εξυπηρετούνται οι επαγγελματίες της ορεινής Τριχωνίδας και της ορεινής Ναυπακτίας που φτάνουν στην Πόλη μας. Επίσης να τονίσω ότι είμαστε μια περιοχή με πολλούς συνταξιούχους  που δεν δύνανται να μετακινηθούν στο Αγρίνιο και τυχόν παύση  λειτουργίας του  υπ΄ αριθ.  352  καταστήματος  θα  συρρικνώσει  έτι περαιτέρω την πληθυσμιακή παρουσία μας. Βέβαιοι ότι τα τύχουμε της θετικής ανταπόκρισης  εκ των προτέρων Σας ευχαριστούμε.

Η Επιστολή προς τους βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας: 

Κύριε Βουλευτά

Σας κοινοποιούμε  το αριθ. 4644/27-9-2018 έγγραφό  μας για την παύση λειτουργίας του Καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Θέρμου και παρακαλούμε για τις δικές Σας ενέργειες που θα βοηθήσουν για την διατήρηση του παραπάνω καταστήματος.

Ένωση Αγρινίου: Μέχρι 20 Οκτωβρίου τα δικαιολογητικά για επιστροφή ΦΠΑ