ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΕπίσκεψη μελών του Δ.Σ. της ομάδας «Μεσολόγγι 2008» στον Δήμαρχο Μεσολογγίου

Επίσκεψη μελών του Δ.Σ. της ομάδας «Μεσολόγγι 2008» στον Δήμαρχο Μεσολογγίου

Επίσκεψη μελών του Δ.Σ. της ομάδας «Μεσολόγγι 2008» στον Δήμαρχο Μεσολογγίου

Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγιου κ. Κώστας Λυρος δέχθηκε στο γραφείο του αντιπροσωπεία της διοίκησης και το τεχνικό επιτελείο του Μεσολόγγι 2008. Απο την πλευρά της δημοτικής αρχής στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Διαμαντοπουλος Σ., η πρόεδρος του Πνευματικού κέντρου κα Πετρονικολου και τα μέλη του, κα Καραγιάννη Λ. και ο Ξηρός Στ. Από το Μεσολόγγι 2008 παραβρέθηκαν οι: Ζουμπεκης Α., Λινάρδος Δ., Διαμαντόπουλος Γ., Γουλη Μ. και οι προπονητές Γουλης Γ., Παναγιωτόπουλος Β., ενώ απουσίαζαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο πρόεδρος Καρακώστας Ε., ο αντιπρόεδρος Κυρίτσης Χ. , ο έφορος Φουντούλης Κ. και ο γενικός αρχηγός Μπαλαουρας Δ.

Η συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές επικεντρώθηκε σε ζητήματα λειτουργικότητας και βελτιώσεις του δημοτικού σταδίου Μεσολογγιου, ενώ ο Δήμαρχος τόνισε πως θα είναι κοντά στην ομάδα και τους ανθρώπους που τη στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Από την πλευρά του Μεσολόγγι 2008 ο προπονητής του, Γιάννης Γουλης παρέδωσε ένα λάβαρο του συλλόγου στο Δήμαρχο και ευχήθηκε καλή παραγωγική θητεία και καλή συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Τους επόμενους μήνες βγαίνουν στο «σφυρί» οι εργοταξιακοί του Αντιρρίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr