Επίσκεψη του Γυμνασίου Παναιτωλίου στο εργοστάσιο «ΙΟΝ» στην Άρτα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Την Τρίτη 12 Μαρτίου 2018 οι μαθητές της Β’ Τάξης του Γυμνασίου Παναιτωλίου πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή στην γειτονική πόλη της Άρτας. Συγκεκριμένα στα πλαίσια του Προγράμματος Αγωγής Υγείας » Διατροφή και Υγεία» καθώς και του μαθήματος της Τεχνολογίας επισκέφθηκαν το εργοστάσιο της «ΙΟΝ» που βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη.
Εκεί τους υποδέχτηκαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας και τους ξενάγησαν στο εσωτερικό του εργοστασίου, δείχνοντας και εξηγώντας τους τη διαδικασία παραγωγής δυο εκ των σημαντικότερων προϊόντων, της ‘Σοκοφρέτας‘ και του ‘Derby‘.
Με το πέρας της ξενάγησης οι μαθητές αναχώρησαν με προορισμό την πόλη και ενδιάμεση στάση στο ιστορικό Γεφύρι της Άρτας. Ακολούθησε ολιγόωρη επίσκεψη στο ιστορικό εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας καθώς και βόλτα στο κέντρο της πόλης μέχρι την συγκέντρωση της επιστροφής. Συνοδοί στην εκδρομή οι υπεύθυνοι του Προγράμματος Αγωγής Υγειας ήταν Παπαχρήστου Ελευθερία, Ανδρώνη Σπυριδούλα, Γκαλπένη Αγγελική καθώς και ο καθηγητής της Τεχνολογίας Πανουκλιάς Γιώργος.

gpan.gr

episkepsi4

episkepsi1

episkepsi2

episkepsi3

Διήμερη η προβολή της ιστορικής ταινίας «Έξοδος 1826» στην Κατούνα