Επίσκεψη του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου στην επιχείρηση Αϋφαντής (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου Νίκος Ταφιάδης και και η Γενική Γραμματέας Κοραλία Ταμπάκη εξέδωσαν το ακόλουθο δελτίο τύπου: 

Στα πλαίσια γνωριμίας της εκπαιδευτικής κοινότητας με τις επιχειρήσεις της περιοχής μας πραγματοποιήθηκε σήμερα 24-05-2018, επίσκεψη των μαθητών της έκτης τάξης του 4ου  Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης Αϋφαντής συνοδεία εκπαιδευτικών αλλά και μελών του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Ήταν  μια πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων με την συναίνεση της Δ/νσης του σχολείου και σε συνεργασία με την εν λόγω επιχείρηση όπου εξ΄ αρχής αγκάλιασε αυτό το εγχείρημα, προκειμένου οι  μαθητές να γνωρίσουν από κοντά  την  παραγωγική  διαδικασία  σε  όλα της  τα  στάδια.

Οφείλουμε  να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τον κ. Αϋφαντή Γεώργιο αλλά  και όλο το προσωπικό της επιχείρησης για τη θερμή υποδοχή που μας επιφύλαξε, για το σύνολο των πληροφοριών που δόθηκαν κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, αλλά και την προσφορά ατομικών δώρων σε κάθε μαθητή. Τους  ευχόμαστε  υγεία και καλή δύναμη!

aifantis-4-dimotiko (3)

aifantis-4-dimotiko (1)

aifantis-4-dimotiko (2)

Συγκινητικά τα βραβεία του Μεσολογγίτη καθηγητή Σπ. Μαργέτη (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)