Με επιχειρηματίες και εμπόρους στο κέντρο της πόλης συναντήθηκε ο Γιώργος Παπαναστασίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Με  επιχειρηματίες και εμπόρους στο κέντρο της πόλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει ο Γιώργος Παπαναστασίου, επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα Αρχή Τόπος να Ζεις».

Μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους επισκέφθηκαν εμπορικούς δρόμους της πόλης και ενημέρωσαν  τους πολίτες για τις παρεμβάσεις που αφορούν το κέντρο του Αγρινίου.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί ο επιχειρηματικός κόσμος της πόλης αγκάλιασε την προσπάθεια και τις παρεμβάσεις που προωθούμε. Αναλάβαμε πρωτοβουλία για την αναβάθμιση του επιχειρηματικού κέντρου της πόλης. Χτίσαμε  με τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίουτην πρόταση για τη δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου στην  καρδιά της πόλης  κάνοντας πράξη τη σύνθεση δυνάμεων. Πριν λίγες ημέρες πετύχαμε την  έγκριση για τοopenmall στο Αγρίνιο. Αλλάζουμε  την εικόνα της πόλης και των χωριών μας.Προχωράμε  στην υλοποίηση του φιλόδοξου σχεδίου μας για το Αγρίνιο πουαναδεικνύει την πόλη μας ως πράσινη, βιώσιμη και έξυπνη πόλη.  Την πόλη που ονειρευόμαστε, οραματιζόμαστε και θέλουμε να ζήσουμε. Όλοι μαζί εργαστήκαμε  μεθοδικά, με συνέπεια και απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο μας», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Απόστολος Κατσιφάρας: Την Κυριακή ψηφίζουμε προοδευτικά, ψηφίζουμε “ναι” στο δικαίωμα στην πρόοδο και την ευημερία