ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΕπί του δελτίου τύπου – επιστολής της Δημοτικής Παρατάξεως «Ο τόπος μας αξίζει»

Επί του δελτίου τύπου – επιστολής της Δημοτικής Παρατάξεως «Ο τόπος μας αξίζει»

Επί του δελτίου τύπου – επιστολής της Δημοτικής Παρατάξεως «Ο τόπος μας αξίζει»

Ευχαρίστως φιλοξενούμε την επιστολή της παράταξης «Ο τόπος μας αξίζει» του κ. Ν. Καζαντζή με την οποία διευκρινίζεται ότι ουδέποτε κλήθηκε ή προσκλήθηκε και για κανένα λόγο από την κ. Σταρακά σε καμία κοινωνική ή πολιτική συνάντηση ως ανέφερε ο συντάκτης της στήλης μας «Παραπολιτικά» στο φύλλο της 26.11.2019.

Την απαντητική επιστολή καταχωρούμε αυτούσια όπως μας στάλθηκε στις 27.11.2019:

  

                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΠΙΣΤΟΛΗ

                                     Η «ΣΩΣΤΗ» ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Το «γνωστό» για τις πολιτικές «συμπάθειές του» του ΜΜΕ, με τον τίτλο ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ αλλά και για την στοχοποίηση του επικεφαλής της Παράταξής μας κ. Νικολάου Καζαντζή, μετά την άστοχη πρόβλεψη που δημοσίευσε δις ότι δήθεν η παράταξή μας θα λάμβανε 2% – 3% στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου 2019, με το γνωστό τελικό πολλαπλάσιο αποτέλεσμα, συνεχίζει την διασπορά αναληθών «ειδήσεων» με αναφορά σε άρθρο της στις 26-11-2019, χωρίς καμία προσπάθεια επιβεβαίωσης ή διάψευσης από τον επικεφαλής της παράταξής μας, να δημιουργεί σύγχυση στους συμπολίτες μας και λανθασμένες εντυπώσεις.

   Δημοσίευσε το κάτωθι άρθρο, με το οποίο προσπαθεί να περάσει ως γεγονός την στήριξη στις εκλογές της ΠΕΔ άλλου ψηφοδελτίου (ΚΙΝΑΛ – ΣΥΡΙΖΑ) από αυτό το οποίο στήριξε ο επικεφαλής μας (ΝΔ). Καταλαβαίνουμε τον σκοπό του άρθρου το οποίο έχεις ως εξής:  

    «Σάββατο βράδυ σε γνωστό ουζερί του Αγρινίου υπήρξε συνάντηση «κορυφής».

    Συναντήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θάνος Μωραΐτης με την στενή του φίλη Χριστίνα Σταρακά. Αυτό όμως δεν είναι είδηση αφού είναι γνωστή η φιλία με την οποία συνδέονται οι δυο τους.

    Η «είδηση» είναι ότι στο τραπέζι είχαν προσκληθεί και επικεφαλής δύο παρατάξεων του Δημοτικού συμβουλίου. Ένας από την κεντροαριστερά και ένας από την δεξιά. Ο δεξιός επικεφαλής λέγεται ότι κλήθηκε λόγω της στήριξης στην κ. Σταρακά στις εκλογές της ΠΕΔ, αλλά στο τραπέζι δεν εμφανίστηκε. Αντ’ αυτού εμφανίστηκαν τρεις «δικοί» του δύο κυρίες και ένας κύριος. Ο έτερος επικεφαλής δεν «τίμησε» την ομήγυρη, ίσως μη θέλοντας να δείξει ότι είναι στο άρμα Θάνου – Χριστίνας.

    Ποιο ήταν όμως το θέμα που λέγεται ότι κυριάρχησε στο τραπέζι; Μα, τι άλλο από το χειρισμό του καυτού ζητήματος του μεταναστευτικού. Μάλιστα λέγεται ότι αποφάσισαν να κρατήσουν τη στάση του «Χότζα» ήξεις αφήξεις και ναι και όχι και να αφήσουν την δημοτική αρχή να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Αλλά μήπως κάποιοι επιθυμούν να κρατήσουν αυτή την στάση επειδή στη μέση είναι κάποιες ΜΚΟ;

    Εφημερίδα “Συνείδηση”

    Το άρθρο λοιπόν αναφέρεται σε δεξιό επικεφαλής του δημοτικού συμβουλίου και φυσικά δεν είναι άλλος από τον κ. Καζαντζή, εκτός και εάν έχει εγγραφεί τελευταίως στη Ν.Δ. κάποιος άλλος επικεφαλής, όπερ το αγνοούμε.

   Μετά από αυτό δηλώνουμε ότι ουδέποτε κλήθηκε ή προσκλήθηκε ο κ. Καζαντζής από την κ. Σταρακά σε καμία κοινωνική ή πολιτική συνάντηση και για κανέναν λόγο. Ούτε γνωρίζει ποιός ή ποιοί είναι οι «δικοί» του, πού  παραβρέθηκαν και πότε;

    Επίσης να επισημάνουμε ότι οι εκλογές έχουν τελειώσει και ότι όσοι συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια έχουν δική τους προσωπική ζωή που δεν ελέγχεται από τον κ. Καζαντζή. Ότι οι εποχές του Σχολαρχείου έχουν περάσει. Επομένως, δεν κρατούμε απουσιολόγιο ή παρουσιολόγιο για την δράση των πρώην υποψηφίων της παράταξης, οι οποίοι είναι ελεύθεροι άνθρωποι να συναθροίζονται με όποιον άλλον συμπολίτη τους θέλουν, όλων των παρατάξεων και των πολιτικών πεποιθήσεων.

     Φυσικά, το γεγονός ότι ο κ. Καζαντζής δεν παραβρέθηκε στο «τραπέζωμα», περνάει από το ΜΜΕ ως λεπτομέρεια διότι το «σίγουρο» και το μήνυμα προς τον αναγνώστη ήταν ότι δήθεν κλήθηκε αλλά απλώς δεν πήγε και ότι σε κάθε περίπτωση τον εκπροσώπησαν άλλοι τους οποίους προφανώς αφού έστειλε αντί αυτού.

    Επειδή το συγκεκριμένο άρθρο που απασχολείται με τον κ. Καζαντζή και προέρχεται από το συγκεκριμένο μέσο αποπνέει μία εμπάθεια και όχι δημοσιογραφικό καθήκον, έρευνα ή σαφή πληροφορία, θυμίζει δε άλλες εποχές ελέγχου του δημόσιου και πολιτικού βίου, ενεργώντας σύμφωνα με την παρ. 5 του μόνου άρθρου του Ν. 1178/1981,  καλούμε το ως άνω μέσο, διά της παρούσας, να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη από τον κ. Καζαντζή για την συγκεκριμένη ανάρτηση, διαφορετικά θα ακολουθηθεί η γνωστή διαδικασία.

     Η ανοχή έχει όρια και τέλος.

                                               Για την παράταξη

                                         Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

                                             Αγρίνιο, 27-11-2019

                                                Νίκος Καζαντζής

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr