ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΕπεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Ελεύθερος ο φοιτητής Ιατρικής που συνελήφθη

Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Ελεύθερος ο φοιτητής Ιατρικής που συνελήφθη

Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Ελεύθερος ο φοιτητής Ιατρικής που συνελήφθη

Ελεύθερος άνευ όρων αφέθηκε ο φοιτητής Ιατρικής που συνελήφθη κατά την διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στην ΑΣΟΕΕ μέχρι να δικαστεί στο αυτόφωρο στις 22 Νοεμβρίου.

Ποινική δίωξη ασκήθηκε από τον εισαγγελέα στον φοιτητή για αδικήματα της αντίστασης κατά της αρχής και της εξίβρυσης, με τον φοιτητή να αρνείται πάσα κατηγορία.

Καταγγελίες οργανώσεων αναφέρουν ότι ο φοιτητής φέρεται να ξυλοκοπήθηκε κατά την διάρκεια της προσαγωγής του από τους αστυνομικούς.

«Να καταθέσει ο αστυνομικός»

Από την πλευρά του ο φοιτητής ζητά να παραστεί ως μάρτυρας ο αστυνομικός που τον συνέλαβε και υπέβαλλε την μήνυση εναντίον του.

Το δικαστήριο ανέβαλλε για την 22η Νοεμβρίου και όχι τρεις μέρες όπως συνηθίζεται στα αυτόφωρα, προκειμένου να κληθεί ο εν λόγω αστυνομικός για να καταθέσει.

Ο 22χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι, όπως αναφέρει η αστυνομία, καθώς συμμετείχε στην ομάδα των ατόμων που επιχείρησαν να διασπάσουν βίαια τον αστυνομικό φραγμό, έξω από το Πανεπιστήμιο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

in.gr

Χαλκίδα: Πήγε να πιάσει τον φίλο της στα πράσα και βρέθηκε… κρεμασμένη

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr