Σοβαρά επεισόδια στο κέντρο του Αγρινίου πριν τον αγώνα Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη ένταση ξεκίνησε το pregame του παιχνιδιού ανάμεσα στον Παναιτωλικό με τον ΠΑΟΚ, με την επέμβαση της Αστυνομίας να είναι άμεση προκειμένου να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (16/3) σημειώθηκε ένταση στο κέντρο του Αγρινίου, στις οδούς Παπαστράτου, Ζωοδόχου Πηγής, Σουλίου και Τσικνιά, πέριξ της Μητρόπολης, όταν φίλοι του Παναιτωλικού ήρθαν σε αντιπαράθεση με μεμονωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ οι οποίοι βρισκόταν σε κατάστημα εστίασης.

Τα αίματα άναψαν άμεσα, ωστόσο, η παρουσία της Αστυνομίας είναι τόσο ισχυρή μέσα και έξω από την πόλη, έχοντας στήσει μπλόκα σε διάφορα σημεία, αποτρέποντας τα χειρότερα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν άμεσα και με ρίψη κρότου λάμψης και δακρυγόνων απομάκρυναν από το σημείο τους οπαδούς των δύο ομάδων. Μικροαψιμαχίες σημειώθηκαν και σε άλλα σημεία της πόλης!

Εκατοντάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ αψήφησαν την απαγόρευση της οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης τους στο Αγρίνιο καθώς και τις εκκλήσεις της ΠΑΕ και άρχισαν να καταφθάνουν στην πόλη από ττο πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ακολούθησαν προσαγωγές.

Με πληροφορίες από sdna.gr

Αγρίνιο: Η ΕΛ.ΑΣ. «σηκώνει» φίλους του ΠΑΟΚ ακόμα και από καφετέριες!!!