Εορτάστηκε ο Απόστολος Παύλος στη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Με εκκλησιαστική λαμπρότητα εορτάστηκε κι εφέτος η μνήμη του Απ. Παύλου στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Απ. Παύλου Μεγάλης Χώρας. Στις 28 Ιουνίου το απόγευμα τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός και η Ιερά Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Αγίου,με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου, των πολιτιστικών Συλλόγων «Αγία Σκέπη» και » Το Παλαιόκαστρο» και πλήθους κόσμου.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Πανοσ. Αρχιμ. Νεκτάριος Τριάντης προϊστάμενος Ι.Ν. Αγίας Τριάδας Αγρινίου. Μετά το πέρας του Εσπερινού οι πολιτιστικοί Σύλλογοι παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς στο προαύλιο του Ναού.

Την κυριώνυμο ημέρα της Εορτής τελέσθηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία κατά την οποία μίλησε ο Πανοσ. Αρχιμ. Παύλος Ντανας, Ιεροκύρηξ της Ι. Μ. Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Και οι δύο ομιλητές τόνισαν μεταξύ των άλλων, τα γνωρίσματα των δύο μεγάλων αστέρων της Εκκλησίας, Πέτρου και Παύλου όπως την μετάνοια, την πίστη, την αγωνιστικότητα, την αγάπη, τα οποία θα πρέπει να χαρακτηρίζουν όλους μας.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας τελέστηκε Εσπερινός και Ιερά παράκληση προς τον Άγιο.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με την συνεργασία των: Εκκλησιαστικου Συμβουλίου, του Τοπικού Προέδρου κ. Γεωργίου Μερκου και του Δήμου Αγρινίου.

Παραδοσιακό κούρεμα γιδιών στον Βάτο Βόνιτσας (ΦΩΤΟ + VIDEO)