ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΑξιωματικοί ΕΛ.ΑΣ.: “Εκφράζουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη μας προς τις αστυνομικές αρχές για την υπόθεση Λαγούδη”

Αξιωματικοί ΕΛ.ΑΣ.: “Εκφράζουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη μας προς τις αστυνομικές αρχές για την υπόθεση Λαγούδη”

Αξιωματικοί ΕΛ.ΑΣ.: “Εκφράζουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη μας προς τις αστυνομικές αρχές για την υπόθεση Λαγούδη”

Για πρώτη φορά, το συνδικαλιστικό όργανο των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. σε επίπεδο Δυτικής Ελλάδας, παίρνει επίσημα και δημόσια θέση, αναφορικά με τις καταγγελίες της οικογένειας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, σχετικά με τους χειρισμούς της τοπικής αστυνομίας, γύρω από την υπόθεση.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Ένωσης Αξιωματικών Δυτικής Ελλάδας της ΕΛ.ΑΣ.:

“Με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων που αφορούν την διερεύνηση των συνθηκών θανάτου 44χρονης ημεδαπής στην περιοχή της Ακαρνανίας, η Ένωσή μας θέλει να εκφράσει την απόλυτη εμπιστοσύνη της προς τις αστυνομικές αρχές που έχουν αναλάβει τις έρευνες, καθώς και τις δικαστικές αρχές που προΐστανται αυτών. Οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν αποδείξει πως λειτουργούν με επαγγελματισμό, αμεροληψία, μεθοδικότητα και πάνω από όλα με αποτελεσματικότητα και μπορούν να φέρουν εις πέρας σοβαρές και δύσκολες υποθέσεις.

Σεβόμενοι τη μυστικότητα της προανάκρισης, τον πόνο της οικογένειας της εκλιπούσης καθώς και τις προσπάθειες των συναδέλφων μας για την διαλεύκανση της υπόθεσης, θεωρούμε πως δημόσιες τοποθετήσεις που θίγουν το κύρος των Αρχών και προσβάλουν την αξιοπρέπεια των αστυνομικών, είναι καταδικαστέες, δεν βοηθούν στην αποκάλυψη της αλήθειας και προκαλούν δυσχέρειες στις έρευνες των αστυνομικών και δικαστικών αρμόδιων Αρχών”.

Αγρίνιο: 47χρονος έκρυβε χασίς στο σπίτι και το αυτοκίνητό του

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr