Ένωση Αστυνομικών Αιτωλίας: Μεταθέσεις χωρίς τα υπηρεσιακά και κοινωνικά κριτήρια

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας, με αφορμή τις πρόσφατες αποφάσεις του συμβουλίου μεταθέσεων της Διεύθυνσης Αστυνομικών Αιτωλίας, εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται πως: «δεν ελήφθησαν υπ’ όψιν τα υπηρεσιακά και κοινωνικά κριτήρια που προβλέπονται από το Π.Δ. 100/2003».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Κύριε διευθυντά,

Μετά την ολοκλήρωση του συμβουλίου μεταθέσεων της Δ.Α. Αιτωλίας, που πραγματοποιήθηκε στις 19/08/2019, δεχθήκαμε παράπονα, αλλά διαπιστώσαμε και οι ίδιοι, ότι πολλά αιτήματα συναδέλφων δεν ικανοποιήθηκαν καθώς δεν ελήφθησαν υπ’ όψιν τα υπηρεσιακά και κοινωνικά κριτήρια που προβλέπονται από το Π.Δ. 100/2003. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι στις ανωτέρω ληφθείσες αποφάσεις δεν επηρεαστήκατε από εξωυπηρεσιακούς παράγοντες.

Κατόπιν τούτων, παρακαλούμε όπως στο ακόλουθο συμβούλιο όπου θα εξεταστούν οι προσφυγές των αιτούντων, να εφαρμοστούν πιστά οι σχετικές διαταγές του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. και της κείμενης νομοθεσίας. Σε διαφορετική περίπτωση θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια, όπως επιβάλλεται από τον θεσμικό μας ρόλο.

katechaki.gr

Νέα σύλληψη μεθυσμένου οδηγού στο Μεσολόγγι