ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑγροτικα ΝεαΗ Ένωση Αγρινίου συμμετέχει στην Ώρα της Γης

Η Ένωση Αγρινίου συμμετέχει στην Ώρα της Γης

Η Ένωση Αγρινίου συμμετέχει στην Ώρα της Γης

Κάλεσμα του Α. Σ. ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ προς τους αγρότες της περιοχής και συνολικά προς τους πολίτες,  να σβήσουν αύριο, Σάββατο 30 Μαρτίου, για μία ώρα τα φώτα, από τις 20:30 έως τις 21:30, συνεισφέροντας στην παγκόσμια προσπάθεια ευαισθητοποίησης για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Το κάλεσμα της WWF απευθύνεται σε όλους. Η κλιματική αλλαγή, μας αφορά όλους. Στον αγροτικό τομέα ιδιαίτερα, οι επιπτώσεις είναι ήδη ορατές.  Οι γεωργικές δραστηριότητες, άλλωστε, είναι άμεσα εξαρτώμενες από τις κλιματικές συνθήκες, οι οποίες συχνά έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην παραγωγή. Σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, αυτό καθορίζει τόσο την ποιότητα όσο και την επάρκεια των προϊόντων, άρα επηρεάζει εξίσου τον καταναλωτή, ήτοι το σύνολο των πολιτών.

Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής είναι πλέον αισθητές σε όλο τον πλανήτη, καθώς επηρεάζουν τους ανθρώπους, τη φύση και την οικονομία. Είναι η σημαντικότερη ίσως πρόκληση της εποχής μας. Και σίγουρα το μεγαλύτερο κεφάλαιο στη διαπραγμάτευση για την αναθεώρηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ευαισθητοποιημένος σε θέματα περιβάλλοντος και στο ευρύτερο πλαίσιο των επιμέρους πρωτοβουλιών του που άπτονται της μεγάλης πρόκλησης της κλιματικής αλλαγής και της προσπάθειας  μετριασμού των επιπτώσεών της, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του WWF Ελλάς, συμμετέχει στην «Ώρα της Γης» και καλεί τα μέλη του, τους αγρότες της περιοχής και συνολικά τους πολίτες, να σβήσουν αύριο, Σάββατο 30 Μαρτίου, για μία ώρα τα φώτα, από τις 20:30 έως τις 21:30, συνεισφέροντας σε αυτή την παγκόσμια προσπάθεια. Η συμμετοχή όλων μας είναι σημαντική. Είναι συμβολική, αλλά και ουσιαστική.

Το μήνυμα της Ώρας της Γης είναι ένα μήνυμα προσωπικής δέσμευσης για τον καθένα από εμάς. Μίας δέσμευσης που δεν περιορίζεται σε 60 λεπτά αλλά θα διατρέχει την καθημερινότητά μας και θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στη προστασία του πλανήτη.

Το WWF Ελλάς, καλεί τους συμμετέχοντες, μέσα από την ιστοσελίδα wwf.gr/earthhour, να δεσμευτούν για μία δράση εξοικονόμησης ενέργειας που θα ακολουθήσουν πιστά μετά την Ώρα της Γης και να διαδώσουν τις ιδέες τους σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες τους. Έτσι ο ισχυρός συμβολισμός μετατρέπεται σε πράξη και η λίστα αποδεκτών του μηνύματος περιλαμβάνει όλο τον κόσμο.

e-ea.gr

enosi-ora-gis

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται νηστίσιμο τυρί με ίχνη… γάλακτος (ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr