ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΈνωση Αγρινίου: Κτηματογράφηση με εγγύηση!

Ένωση Αγρινίου: Κτηματογράφηση με εγγύηση!

Ένωση Αγρινίου: Κτηματογράφηση με εγγύηση!

Υπεύθυνος κοινοπραξίας: «Η Ένωση Αγρινίου διαθέτει την τεχνογνωσία, το προσωπικό και την εμπειρία»

Η Ένωση Αγρινίου σε αγαστή συνεργασία με την ανάδοχο κοινοπραξία «ΚΤΗΜΑ 2016» που έχει αναλάβει την κτηματογράφηση για την Αιτωλοακαρνανία έχει ξεκινήσει από την αρχή της διαδικασίας να την πραγματοποιεί, τόσο στο κέντρο υποστήριξης στην οδό Παπαϊωάννου 23 στο κέντρο του Αγρινίου, όσο και στις κινητές μονάδες που διαθέτει στα χωρία με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου.

Η Ένωση Αγρινίου είναι η πλέον ειδική ως προς την κτηματογράφηση. Ο ίδιος ο υπεύθυνος της κοινοπραξίας, Ευάγγελος Καραμπλιάς, έχει τονίσει δημοσίως πως «ποντάρει» στην Ένωση Αγρινίου διότι έχει την τεχνογνωσία, το προσωπικό και την εμπειρία, καθώς εδώ και πολλά χρόνια πραγματοποιεί αγροτικό κτηματολόγιο, το ΟΣΔΕ, που είναι κάτι παραπλήσιο. Ο κ. Καραμπλιάς τόνισε πως ακριβώς επειδή υπάρχει το ΟΣΔΕ και το αρχείο που διαθέτει η Ένωση Αγρινίου, είναι ευτύχημα για την διαδικασία καθώς επιλύονται βάσει των αρχείων αυτών προβληματικές καταστάσεις.

Οι υπάλληλοι της Ένωσης Αγρινίου γνωρίζουν να δουλεύουν άριστα την πλατφόρμα υποστήριξης, ενώ η αξιοπιστία και η πείρα της Ένωσης Αγρινίου αποδεικνύεται από την συνεχή ροή προσέλευσης των πολιτών. Συνολικά, η Ένωση Αγρινίου διαθέτει δέκα συνεργεία που κινούνται από χωριό σε χωριό, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών σχετικά με την κτηματογράφηση.

Πέραν της διαδικασίας που δεν αμφισβητείται περί νομιμότητας, η Ένωση Αγρινίου, είναι ο πρώτος φορέας στην περιοχή στον οποίο απευθύνθηκε για συνεργασία η κοινοπραξία «ΚΤΗΜΑ 2016» που έχει αναλάβει την κτηματογράφηση στην Αιτωλοακαρνανία, ακριβώς επειδή γνωρίζει τις δομές και τις δυνατότητες της Ένωσης Αγρινίου.

Οι υπάλληλοι της Ένωσης Αγρινίου, ακόμη και στο ενδεχόμενο που σε κάποια περίπτωση παρουσιαστεί εμπλοκή, έχουν την γνώση να κατευθύνουν τον πολίτη συμβάλλοντας στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή του, καθώς επί δεκαετίες έχει αποδείξει πως εκτός από το καλλιεργητικό κομμάτι ασχολείται και με την παροχή υπηρεσιών σε όλη την Αιτωλοακαρνανία και όχι μόνο, χωρίς ποτέ να προκύψει το παραμικρό πρόβλημα, καθώς είναι από τους μεγαλύτερους αγροτικούς συνεταιρισμούς στην Ελλάδα, με τις καλύτερα οργανωμένες υπηρεσίες, δεδομένου πως και η ίδια η Ένωση Αγρινίου ποντάρει πολύ στο ζήτημα των υπηρεσιών.

Εφημερίδα «Συνείδηση»     

Δήμος Μεσολογγίου: Εγκαίνια και λειτουργία του Συμβουλευτικού Σταθμού για την άνοια (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr