Ένας Αιτωλοακαρνάνας διεκδικεί το δήμο Παλαιού Φαλήρου

Ένας Αιτωλοακαρνάνας Γιατρός,διεκδικεί το δήμο Παλαιού Φαλήρου Αττικής,στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαίου. Ο Νίκος Κατσένης γεννήθηκε το 1979 στο Αγρίνιο. Μεγάλωσε στην Πάτρα όπου και αποφοίτησε με άριστα από το Λύκειο.

Εισήχθη με πανελλαδικές εξετάσεις στην Ιατρική σχολή του πανεπιστήμιου Πατρών με την πρώτη του προσπάθεια από όπου αποφοίτησε στα έξι χρονιά ακριβώς. Ακόλουθα δούλεψε για 2 χρονιά στην Κρήτη ως αγροτικός ιατρός. Ειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική στο Μεσολόγγι και στην Ουρολογία στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών. Με άριστες συστάσεις από τους καθηγητές του και μετά από συνέντευξη, προσελήφθη ως ειδικός σε νοσοκομείο της Φρανκφούρτης στη Γερμάνια, με συμβόλαιο αορίστου χρόνου, έχοντας την ευκαιρία να εξειδικευθεί σε πλείστες τεχνικές.

Η αγάπη του για την Ελλάδα τον έφερε ξανά στο Παλαιό Φάληρο το 2014 οπότε και ξεκίνησε τη συνεργασία του με το ιατρικό Π. Φάληρου. Έκτοτε δραστηριοποιείται αποκλειστικά εντός του δήμου διατηρώντας εκεί το ιατρείο και την κατοικία του. Η αγάπη του για τη γνώση και την εξέλιξη έχουν φέρει πολυάριθμες διακρίσεις και υποτροφίες για εξειδίκευση μεταξύ των οποίων και από την ελληνική ουρολογική εταιρεία.

Η πολιτική ήταν ένα πεδίο που τον ενδιέφερε από νεαρή ηλικία. Η πρώτη εμπλοκή υπήρξε στο πανεπιστήμιο όπου επιχειρηματολόγησε και ψηφίστηκε από τους συμφοιτητές του. Ενταγμένος στο χώρο του προοδευτικού κέντρου έψαχνε πάντοτε συνθετικές λύσεις με ορίζοντα το μέλλον.

Πιστεύοντας στην ατομική ευθύνη και δράση θεωρεί προνόμιο και υποχρέωση τη συμμετοχή στις δημοκρατικές διαδικασίες.  Θεωρεί ότι 2-3 θητείες είναι αρκετές προτάσσοντας την ανανέωση ως αναγκαιότητα. Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.

nafaktianews.gr

Υποβολή φορολογικών δηλώσεων: Της τελευταίας στιγμής οι Αγρινιώτες