«Βροχή» καταγγελιών στη «Σ» για τους έναντι λογαριασμούς της ΔΕΗ – ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Τι απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ

Τελειωμό δεν έχουν οι καταγγελίες στη «Σ» για τους συνεχόμενους λογαριασμούς έναντι που αποστέλλονται σε οικίες και καταστήματα στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή! Μετά την ανάδειξη του θέματος από την «Σ» την περασμένη Τρίτη με τίτλο «Εστάλησαν δύο έναντι λογαριασμοί της ΔΕΗ» με την καταγγέλλουσα Μελίνα Νταή να δηλώνει πως τόσο η ίδια, όσο και άλλοι ένοικοι και καταστηματάρχες έλαβαν δύο έναντι λογαριασμούς, παρουσιάστηκε και έτερος καταναλωτής της ΔΕΗ, ο οποίος έλαβε τρεις έναντι λογαριασμούς στη σειρά!

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα Νίκο Πάνου διαβάζοντας την «Σ» του έκανε εντύπωση πως υπήρχαν και άλλοι συνδημότες του με το ίδιο πρόβλημα και μάλιστα τον προβλημάτισε περισσότερο το γεγονός πως οι έτεροι καταγγέλλοντες διέθεταν δύο έναντι λογαριασμούς, ενώ αυτός τρείς!

Έσπευσε λοιπόν στον ΔΕΔΔΗΕ και ο Διευθυντής του απάντησε: «ο εργολάβος που έκανε τις μετρήσεις αποχώρησε χωρίς καμία ειδοποίηση, με αποτέλεσμα να μείνουν πολλά νοικοκυριά χωρίς καταγραφή των τελευταίων κιλοβατώρων του ρολογιού τους».

Ως προς την διευθέτηση του προβλήματος, σύμφωνα με τον κ. Πάνου, ο Διευθυντής του ΔΕΔΔΗΕ του ανέφερε πως: «θα τακτοποιηθεί στον τέταρτο λογαριασμό, γιατί κάθε δύο μήνες εκδίδεται ο λογαριασμός. Τότε τα συνεργεία θα είναι ικανά για να γίνει η εκκαθάριση».

Τόσο ο κ. Πάνου, όσο και η κ. Νταή διαμένουν στην ίδια περιοχή στο Αγρίνιο. Στον κ. Πάνου οι λογαριασμοί που έχει έναντι είναι του Οκτωβρίου, του Δεκεμβρίου και του Ιανουαρίου.

Κώστας Χονδρός για την εφημερίδα «Συνείδηση»

Στα θρανία… οι Αστυνομικοί του Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)