ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΕμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου: «Εγκρίθηκε το ανοικτό κέντρο εμπορίου Open Mall»

Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου: «Εγκρίθηκε το ανοικτό κέντρο εμπορίου Open Mall»

Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου: «Εγκρίθηκε το ανοικτό κέντρο εμπορίου Open Mall»

Με μεγάλη χαρά η Διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου ενημερώνει ότι έγινε δεκτή η ένσταση που υπέβαλε τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου σχετικά με το πρόγραμμα «Open Mall», από την Επιτροπή Εξέτασης Ενστάσεων. Έτσι, σύμφωνα με τον οριστικό πίνακα κατάταξης των αξιολογημένων προτάσεων της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Τομεακών Επ. του ΕΤΠΑ και της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, με αριθμό πρωτοκόλλου: 4121/1344/Α3-25/06/2019, εγκρίνεται οριστικά το Πρόγραμμα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου – Open Mall» για το Δήμο μας.

Η Διοίκηση του Συλλόγου εκφράζει την ικανοποίησή της για τη σπουδαία αυτή εξέλιξη, ενώ αισθάνεται δικαίωση καθότι τα Μέλη του Δ.Σ. εργάστηκαν αμέτρητες ώρες, οργάνωσαν μία πληθώρα διαβουλεύσεων με τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου και κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να σχηματοποιηθούν οι προτάσεις, όσον αφορά τα μαγαζιά αλλά και το Δήμο συνολικότερα.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι το Πρόγραμμα «Open Mall» είναι το δεύτερο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ που καταφέρνει να πάρει ο Σύλλογός τα τελευταία έξι χρόνια μέσα από επίμονες προσπάθειες. Ήδη έχει ολοκληρώσει και διαχειριστεί άψογα το πεντάμηνο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας ΕΣΠΑ που είχε αναλάβει και αφορούσε τρεις Δήμους (Μεσολογγίου, Ξηρομέρου και Ακτίου – Βόνιτσας) και ευελπιστούμε ότι και αυτή τη φορά μέσα από παρόμοια σωστή διαχείριση το Πρόγραμμα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» θα δώσει ανάσα ζωής στο εμπορικό κέντρο και σε συνδυασμό με την επαναλειτουργία της Μαρίνας θα μπορέσει να δώσει μία αναπτυξιακή τροχιά στο εμπόριο του Μεσολογγίου συνολικά.

Το Δ.Σ του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου θέλει να βεβαιώσει τα Μέλη του ότι για ακόμη μία φορά θα εργαστεί ανιδιοτελώς για την υλοποίηση του Προγράμματος, το οποίο θα είναι και το μεγάλο στοίχημα για την επόμενη διετία. Ελπίζουμε ότι η επιτυχία αυτή θα αποτελέσει το έναυσμα για να απεγκλωβιστούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις από τις δυσμενείς συνθήκες στις οποίες έχουν περιέλθει τα τελευταία έτη και η απαρχή για τη βελτίωση της εικόνας του Μεσολογγίου.

Ναύπακτος: Δεύτερη αγορά ακινήτου στις πηγές της Βαρναράχης – Ένα πρόβλημα λιγότερο για τη ΔΕΥΑΝ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr