Φεστιβάλ Χορού – Ιδομένεια 2018 στον Εμπεσό: Μια υπέροχη βραδιά που την… έκοψε η ΔΕΗ! (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Μια υπέροχη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στον Εμπεσό!

Όλοι οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Ορεινού Βάλτου και δύο ακόμη χορευτικά από το Αγρίνιο έδωσαν ραντεβού στον προαύλιο χώρο του σχολείου για να χορέψουν, να τραγουδήσουν, να διασκεδάσουν, να φάνε και να πιούνε σε ένα υπέροχο δροσερό τοπίο, μακριά από τη ζέστη και τα προβλήματα της πόλης.
Όλα κυλούσαν υπέροχα, η βραδιά ήταν πραγματικά ονειρεμένη, μέχρι που… κόπηκε το ρεύμα!

Στην «πίστα» του γηπέδου μπάσκετ του σχολείου, όπου και έλαβε χώρα η εκδήλωση, ήταν το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρησοπηγής – Ελαιοφύτου, με ένα μόνο τραγούδι να απομένει για την ολοκλήρωση του δικού του προγράμματος.
Ήταν ακόμη προγραμματισμένο να χορέψουν τα χορευτικά των πολιτιστικών Συλλόγων Σπολάιτας και Λεπενούς, ενώ το μικτό χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Εμπεσού (παιδικό και ενηλίκων) θα έκλεινε το πρόγραμμα.

Άλλες όμως οι βουλές της… ΔΕΗ!

Όλη η ευρύτερη περιοχή του Εμπεσού βυθίστηκε στο σκοτάδι, ενώ ήταν ήδη περασμένα μεσάνυχτα.
Η βραδιά δεν ολοκληρώθηκε όπως είχε προγραμματιστεί.
Και πάλι όμως στο τέλος το πρόσημο ήταν θετικό.
Παρ’ όλη την πικρία των διοργανωτών, αλλά και των δύο χορευτικών από Νεάπολη και Σπολάιτα, όσο η ΔΕΗ το επέτρεψε η βραδιά ήταν όπως προαναφέρθηκε θαυμάσια!
Ο κόσμος κατέκλυσε τους χώρους του σχολείου και στο μέρος του γηπέδου όπου είχαν τοποθετηθεί τραπεζάκια με καθίσματα και στις κερκίδες!
Σε κάθε περίπτωση η εκδήλωση ήταν επιτυχημένη!
Του χρόνου, πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά, ας ελπίσουμε και τα χορευτικά να είναι ακόμα περισσότερα και η ΔΕΗ να… μας κάνει το χατήρι!
Καλό Δεκαπενταύγουστο!
Καλή Παναγιά με υγεία!

Υ.Γ. Πέρα από τον…δαίμονα της ΔΕΗ, χτύπησε και ο δαίμονας της τεχνολογίας.
Στα βίντεο που ακολουθούν, δεν περιλαμβάνεται το παιδικό χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Εμπεσού, λόγω βλάβης στην κάρτα μνήμης (ευτυχώς που διαπίστωσα εγκαίρως τη βλάβη και την αντικατέστησα με άλλη εφεδρική, γιατί αλλιώς θα χανόταν και μέρος από τα υπόλοιπα χορευτικά).
Κρίμα, γιατί τα παιδάκια χόρεψαν υπέροχα και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.

Φωτογραφίες και βίντεο δείτε εδώ

sociologyalert.blogspot

«Η Ιστορία του χωριού μας, της Κάτω Χρυσοβίτσας»