ΕΛ.ΑΣ.: Συνεχίζουν Παπαευθυμίου και Τσαπικούνης στο «τιμόνι» των Α.Δ. Ακαρνανίας και Αιτωλίας με νέους βοηθούς – Στην Άρτα ο Φώτης Ντζιμάνης

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών, που ήθελαν τους Αστυνομικούς Διευθυντές Ακαρνανίας και Αιτωλίας, Δημήτρη Παπαευθυμίου και Ανδρέα Τσαπικούνη αντίστοιχα, να παραμένουν στις θέσεις τους ως επικεφαλής των δύο Διευθύνσεων, καθώς νωρίτερα ανακοινώθηκαν οι τοποθετήσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια στιγμή, ο Φώτης Ντζιμάνης τοποθετείται ως Αστυνομικός Διευθυντής Άρτας, μετά και την αναδρομική προαγωγή του στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή.

Αλλαγές όμως θα έχουμε σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι στους βοηθούς των Αστυνομικών Διευθυντών. Πρώτος βοηθός του κ. Παπαευθυμίου για τρίτη χρονιά παραμένει ο Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης Πετσίνης, ενώ στο Αγρίνιο μετακινείται από το Μεσολόγγι ως βοηθός, ο νεοπροαχθείς Αστυνομικός Διευθυντής Νίκος Νικολάου.

Την θέση του κ. Νικολάου στο Μεσολόγγι, ως βοηθός του κ. Τσαπικούνη, παίρνει ο Πατρινός νεοπροαχθείς Αστυνομικός Διευθυντής, Ανδρέας Γκίζας, ο οποίος υπηρετούσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.

Αγρίνιο: Δεκάδες τηλεφωνήματα απατεώνων για δήθεν τροχαία – Συναγερμός στην Αστυνομία!